Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ciğerimin Koşesi Deyiminin Anlamı

Ciğerimin Koşesi Deyiminin Anlamı
0
143

Similar threads

Ciğerimin koşesi nedir, Ciğerimin koşesi anlamı, Ciğerimin koşesi deyiminin acıklaması, Ciğerimin koşesi acıklaması Ciğerimin koşesi : 1 Cok sevdiğim 2 Sevgili evladımO, hala benim ciğerimin koşesidir
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ciğerimin köşesi nedir, Ciğerimin köşesi anlamı, Ciğerimin köşesi deyiminin açıklaması, Ciğerimin köşesi açıklaması Ciğerimin köşesi : 1 Fazla sevdiğim 2 Sevgili evlâdımO, hâlâ benim ciğerimin köşesidir*
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Ben Yine Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yana Cesaretin yola cıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden aslında Kalmadıysa bu aşkta hicbir hatıra Kalbini dondursen bile guneşe Benzemez hic ilkbahara Sen yine kendinle ben yine kendinle Savaştık yine kaybettik Aşk diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Allayıp Pullamak Deyiminin Anlamı Nedir? Allayıp Pullamak Deyiminin Acıklaması Allayıp Pullamak Deyiminin Sozluk Anlamı Allayıp Pullamak Deyiminin Anlamı Kotu gorunuşu kapatmak icin bir şeyi suslemek, donatmakHurda arabaları allayıp pullayıp pazara cıkarmışlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Altın Kesmek Deyiminin Anlamı Nedir? Altın Kesmek Deyiminin Manası Nedir? Altın Kesmek Deyiminin Acıklaması Altın Kesmek Deyimi Cok fazla miktarda para kazanır olmakAdamların actığı bufe altın kesiyor sanki
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt