Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ciğerini Sokmek Deyiminin Anlamı

Ciğerini Sokmek Deyiminin Anlamı
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ciğerini Sokmek Deyimi Acıklaması

Ciğerini Sokmek Deyimi Anlamı Nedir

Ciğerini Sokmek; Bir kimseyi buyuk olcude zarar ve ziyana uğratmak

Soyle ona, beni oraya getirtmesin, gelirsem ciğerini sokerim onun

Similar threads

Ciğerini sokmek nedir, Ciğerini sokmek anlamı, Ciğerini sokmek deyiminin anlamı, Ciğerini sokmek acıklaması Ciğerini sokmek : Bir kimseyi buyuk olcude zarar ve ziyana uğratmakSoyle ona, beni oraya getirtmesin, gelirsem ciğerini sokerim onun
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Ciğerini sökmek nedir, Ciğerini sökmek anlamı, Ciğerini sökmek deyiminin anlamı, Ciğerini sökmek açıklaması Ciğerini sökmek : Bir kimseyi büyük ölçüde hasar ve ziyana uğratmakSöyle ona, beni oraya getirtmesin, gelirsem ciğerini sökerim onun*
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Ciğerini Okumak Deyiminin Acıklaması Ciğerini Okumak Ne Demek Ciğerini Okumak: Karşısındakinin gizli duşuncelerini bilmek, aklından gecenleri anlamak Bizimi duşunuyormuş? Ben onun ciğerini okurum; o kendinden başkasını duşunmez
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Ciğerini okumak deyiminin anlamı, Ciğerini okumak nedir, Ciğerini okumak anlamı, Ciğerini okumak acıklaması Ciğerini okumak : Karşısındakinin gizli duşuncelerini bilmek, aklından gecenleri anlamakBizimi duşunuyormuş? Ben onun ciğerini okurum; o kendinden başkasını duşunmez
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
C Harfi İle Başlayan Deyimler Ve Anlamları Cadı Kazanı : Herkesin birbirine duştuğu duşmanlıkların kaynaştığı yer Caka Satmak : Calım satmak, bir kişinin herhangi bir durumundan dolayı hava atması Cami Yıkılmış Ama Mihrabı Yerinde : İnsanların yaşlandıkları zaman hala eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt