iltasyazilim
FD Üye
http:img215**************img2157747iftar24wl2
malzemeler:
1 su bardağı pirinç
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı dolmalık fıstık
1 yemek kaşığı kuş üzümü
1 kavanoz garnitür konservesi
1 kâse önceden pişirilmiş ciğer
1,5 su bardağı kaynar su, tuz
yapılışı:
Pirinçleri 20 dakika tuzlu kaynar suda bekletin Tereyağını pilav tavasında eritin Fıstıkları yağda pembeleşene kadar kavurun Pirinçlerin suyunu süzüp ekleyin Pirinçler metalik bir ses çıkarana kadar kavurun Ardından suyu ve tuzu ilave edin Pirinçler suyu bir miktar çekince kalan malzemeyi ekleyin Ocağın altını kısın, tencerenizle kapak arasına kâğıt havlu kapatıp demlenmeye bırakın
malzemeler:
1 su bardağı pirinç
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı dolmalık fıstık
1 yemek kaşığı kuş üzümü
1 kavanoz garnitür konservesi
1 kâse önceden pişirilmiş ciğer
1,5 su bardağı kaynar su, tuz
yapılışı:
Pirinçleri 20 dakika tuzlu kaynar suda bekletin Tereyağını pilav tavasında eritin Fıstıkları yağda pembeleşene kadar kavurun Pirinçlerin suyunu süzüp ekleyin Pirinçler metalik bir ses çıkarana kadar kavurun Ardından suyu ve tuzu ilave edin Pirinçler suyu bir miktar çekince kalan malzemeyi ekleyin Ocağın altını kısın, tencerenizle kapak arasına kâğıt havlu kapatıp demlenmeye bırakın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.