Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çığırından çıkmak ne anlama geliyor acaba

çığırından çıkmak ne anlama geliyor acaba
0
76

Similar threads

Rüyada Abdest Alırken Burun Kanaması ne kavrama geliyor acaba selam arkadaşlar benim rüyamda abdest alırken burnum kanıyordu bu abdestimi bozdu diye fazla üzülmüştüm acaba Rüyada Abdest Alırken Burun Kanaması ne anlama geliyor rüyamı yorumlarsanız sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
rüyamda ölmüş ninemi görmek ne anlama geliyor Bu gece rüyamda ölmüş ninemi gördüm acaba rüyada ölmüş ninemi görmek ne kavrama geliyor acaba yardım eder misinizruyamdaolmusninemigormekneanlamageliyor5c5a2d39126b7alt :( Frown :(  
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Rüyada Ölmüş Birini Gelinlikle Görmek ne kavrama geliyor Selamlama arkadaşlar acaba Rüyada Ölmüş Birini Gelinlikle Görmek ne anlayış geliyor ben rüyamda geçen yıl ölüm eden komşumuzun kızını gelinlik gördüm ve tabirini fazla merak ediyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Rüyada Ölmüş Birini İyi Bakmak Ne kavrayış geliyor haberdar olan var mı selamlama kızlar ben rüyamda ölmüş olan halamı gördüm ve gayet de iyiydi bu rüyamın manasını sahiden de çok merak ediyorum acaba Rüyada Ölmüş Birini İyi Görmek ne kavrama geliyor  
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
sarışınım lakin rüyamda saçlarım simsiyahtı Selamlar Ben sarışınım fakat rüyamda saçlarımın upuzun ve simsiyah olduğunu gördüm Acaba bu ne kavrama geliyor?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt