Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cihan Açıkgöz Kimdir, Hayatı

Cihan Açıkgöz Kimdir, Hayatı
0
125

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Evren Kurnaz Kim,Âlem Açıkgöz biyografisi,Kâinat Uyanık hakkında bilgi,Kâinat Açıkgöz Kimdir, Âlem Uyanık özgeçmişi

Kâinat Açıkgöz Kimdir, Hayatı

1969 Mazgirt Kuşçu Köyü doğumluyum Evli ve 2 çocuk babasıyım

EĞİTİM YAŞAMIM

1996 İnönü Üniversitesi İktisadi ve Yönetimsel Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunuyum Beraberinde benzer Üniversitenin Eğitim Fakültesinden Pedogojik Formasyon aldımİyi derecede ingilizce bilmekteyimÂlem Kurnaz Kimdir, Hayatı

MESLEK YAŞAMIM

1997 de Tunceli'de toptan gıda dağıtımı ve pazarlaması üzerine bir aile şirketi kurarak ticari faaliyetimize başladık Hem Akpazar beldesinde bir Un fabrikası işleterek şirketimizde 42 kişi istihdam etmekteyiz

AKADEMİK YAŞAMIM

2005 yılında Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Idare Heyeti Başkanı seçildim 4 sene süren oda başkanlığından 1 Aralık 2008 yılında Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olduğum için istifa ettim Tekrar 2005 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde Avrupa Birliği Armoni Kurul Üyesi seçildimÂlem Uyanık Kimdir, Hayatı

Valilik İnsan Hakları, İl İstihdam Kurulu, Cumhuriyet Savcılığı Denetimli Serbestlik, İl Ulusal Eğitim Komisyonlarında, Tunceli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyetinde görev yaptım

ALINTI *

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt