Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cihan Guclu Ama Şarkı Sozu

Cihan Guclu Ama Şarkı Sozu
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
dinle sevgilide calan Ama şarkısı sozu

Dinle Sevgili Cihan Guclu Ama Şarkısının sozleri

Cek desen elimi cekemem
Daha desen kolumu veremem
Zaman desen onumu goremem
Ama Gecmişin desen cıkamam icinden
Sana hesap soramam bu yuzden
Bir inansan severim istesen
Ama Amalar var ya beynimi kavuran
Ama Amalar lazım sevmişiz bir zaman
Tamam, gecmişi boşver yazarız sil baştan
Bana bir don bak yeter harap oldum aşktan
Cek desen elimi cekemem
Daha desen kolumu veremem
Zaman desen onumu goremem
Ama Gecmişin desen cıkamam icinden
Sana hesap soramam bu yuzden
Bir inansan severim istesen
Canım her şeyden kacıp kurtulmak istiyor
Aklım coktan bırakmış artık ses vermiyor
Aşkın hatıra kalan gecmiş bir zamandan
Sen hep yanımda olsan korkmazdım yarından
Ama Amalar var ya beynimi kavuran Ama
Amalar lazım sevmişiz bir zaman
Ama Ama

Similar threads

Dinle Sevgili Evren Güçlü Ama Şarkısının Sözleri dinle sevgilide çalan Fakat şarkısı sözü Dinle Sevgili Cihan Dinç Ama Şarkısının sözleri Sevilerek takip edilen Dinle Sevgili dizisinin fon müziklerinden Kâinat Dinç'nün seslendirdiği Fakat şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
beni uzen aslinda uzuldugum icin degil bazen sozle anlatilmaz kelimeler sikayetlenir yillara meydan savasi ilan edince o cesaret kin koca bir volkan olur sonrada onunde egileverir sahici herseyin asil rengi kalbime kac kere sorduysam hep bana ismini heceledi bende inanip ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Tan İşaret adlı albumuyle sevenlerinin karşısına cıktı Biz de şarkı sozlerine yakından bir bakalımimagestanisaretalbumusarkisozleri5adaeab029417png İşaret Durma bişey yap Oyna hadi kıvır bana Farkettir gir kanıma Herkes farkında girdiğimiz soz bana Hayranınım tam karşında Sabrım yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Sibel Can Bize Uzuldum Sozleri, Bize Uzuldum Şarkısının sozleri, Sibel Can şarkı sozleri Bize Uzuldum Anladım şimdi dunyanın rengi Sensiz soluk sensiz donuk Donmuyor sanki Bir derdim varken İkincisi cok Cozum belli aslında Oda sende yok Aman aman zaman dedikleri yalan Gezdim sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
285
Ben Yine Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yana Cesaretin yola cıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden aslında Kalmadıysa bu aşkta hicbir hatıra Kalbini dondursen bile guneşe Benzemez hic ilkbahara Sen yine kendinle ben yine kendinle Savaştık yine kaybettik Aşk diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,299Kullanıcılar
OxCatSon üye
Üst Alt