Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cihan Ünal "Hande beni ısırıyor, ben de onu ısırıyorum" dedi!

Cihan Ünal "Hande beni ısırıyor, ben de onu ısırıyorum" dedi!
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kâinat Ünal Hande beni ısırıyor, ben de onu ısırıyorumdedi! hande ataizi kâinat ünal sevişme sahnesi âlem ünal hande ataizi sevişme evren ünal, hande ataizi, özel hayatlar oyunu, Bu haberi okuyunca şok oldum diyebilirim Melek'ler Sonrasın da da iyiymiş, kolay gelsindiye de söylendim kendi kendimecihanunalhandebeniisiriyorbendeonuisiriyorumdedi5c4ea1c31c3b2pngalt :D:D :D:D :D:Dcihanunalhandebeniisiriyorbendeonuisiriyorumdedi5c4ea1c31c3b2pngalt :D:D :D:D :D:D Kâinat Ünal ve Hande Ataizi ikilisi Özel Hayatlaradlı oyunda birlikte oynuyorlar Zira sevişme sahnelerinde Hande, Âlem Ünal'ı ıssırıyormuş, Cinhan Bey'de artık canıma tak etti, bende onu ıssırıyorumdemişcihanunalhandebeniisiriyorbendeonuisiriyorumdedi5c4ea1c31c3b2pngalt :D:D :D:D :D:Dcihanunalhandebeniisiriyorbendeonuisiriyorumdedi5c4ea1c31c3b2pngalt :D:D :D:D :D:D İşte o ıssırmalı haberin aslı Melek'lercihanunalhandebeniisiriyorbendeonuisiriyorumdedi5c4ea1c32c43fgifalt :A :A :A 1548657086 1548657086 cihanunalhandebeniisiriyorbendeonuisiriyorumdedi5c4ea1c33045acihanunalhandebeniisiriyorbendeonuisiriyorumdedi5c4ea1c33045a cihanunalhandebeniisiriyorbendeonuisiriyorumdedi5c4ea1c33045a 'O beni ısırıyor bundan böyle ben de karşılık veriyorum' Meşhur tiyatro ve sinema sanatçısı Âlem Ünal,katıldığı bir televizyon programında Hande Ataizi'nin kendisini ısırdığını söyledi Evren Ünal, birlikte rol aldıkları Özel Hayatlaradlı oyunda partneri Hande Ataizi'nin kendisini rolüne artı kaptırdığını ve kolunu morartana kadar ısırdığını söyledi ARTIK BEN DE ONU ISIRIYORUMÜnal şöyle konuştu; Hande muhteşem Bu akşam oyunda beni ısırdı mesela Bayağı ısırıyor Önceden ben de ısırır gibi yapıyordum Dedi fakat; 'Ben bir şey anlamıyorum Biraz daha ısır' dedi Mış gibi yapamıyor Hande, mutlaka yaşıyor Ben de artık onu ısırıyorum  

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt