Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çıkar çıkarabilirsen

Çıkar çıkarabilirsen
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Çıkar çıkarabilirsen Dön benim içindiyemem Ay Parçası Yüreğim hemen yağmur,camur vuslatı Kanayan yaralarım var, kendimden bihaber Ömrüm yanıyor Zamanın kilidi kırılmış Seni göstermiyor artık hiç bir yıllık Hiç bir mevsim Hiç bir gün Gürültüsüz çığlıklarımı duyuyor musun? Söyle be Ay Parçası Sen de ben gibi kendini özlüyor musun? Söyle be Ay Parçası hangi günü beş mevsim yaşıyorsun? Söyle besöylesene Geceleri kan ter içinde uyandığın oldu mu hiç? Göz yaşının tuz tadı değdi mi diline ? Sana dön diyememDesem bile dönmeni beklemem Bırak bu acının bir kahramanı olsun Adı ben oliyimSebebi sen Körpe yüreğimde sızım sızım sızlayan bir yara Suçlarımı didikleyen, iştahsız adımlarımla Kansız yüz ve bezginlik bir ruh ile Bana seni inandıran karanlık zamanlardayım Ne yolunu gözleyen düşlerim Ne de peşinden koştuğum ümitlerim var artık Güpegündüz âmâ olmakmış,çaresizliğe itaat etmek Çıkmaz sokakmış seni göz önünde bulundurmak Ölümün en ihtişamlı tonuymuş seni sevmek Ben tüm hayatımı bu renge boyadım Sil silebilirsen Çıkar çıkarabilirsen alinti​  

858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt