Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çıkıyoruz lakin hoşlanmıyorum diyor...

Çıkıyoruz lakin hoşlanmıyorum diyor...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlarKızla 1 mart 2019 tarihinde çıkmaya başladıkDaha önceden de konuşuyorduk fakat teklifimi kabul etmesi 1 martta olduÇıkmaya başladıktan sonradan hafta sonu beraber zaman geçirdik,resim çektirdik ve bastırıp bana da verdiCanımlı,bitanemli,hayatımlı mesajlaşmalarımız var ve ben ona 'seviliyosun' diye mesaj attığımda o da 'sen de sevgilim' diye cevaplamıştıOkula çağırıyor bazen konuşmaya,okula erken gel konuşalım diyorHer neyse ben geçen gün mesaj atmadım zaten geç uyanmıştım o da akşama içten mesaj attı tartıştık birazcık sabah beri 1 mesaj atmadın ne yaptığından haberim yok gibisinden mesajlar attıNeyse o akşam ben hallettim işi,gönlünü aldım hatamı anladım ve özür diledimNeyse işte ama 7 mart akşamından beri soğuk davranıyor sözde alışılagelmiş arkadaş gibi konuşuyor,canım birtanem vsdemiyorVe ben sordum niçin soğuk davranıyorsun diye,o da ''açık konuşmak gerekirse az önce sana aleyhinde bir şey hissetmiyorum,senden hoşlanmıyorum,fakat iyi birisin senle süre vermek güzelkırmak için söylemedim özür dilerim dedi''ben de işlenmiş ne diyeyim dedio da yaralamak için söylemedim bu vesileyle kulübun yemeği var ona gidebilirmiyim dedi (üniversitede bir kulübe kaydolmuş o ) ben de gidebilirsin dedimazıcık o kadar mesajlaştıktan sonra ben,hoşlanmama meselesi üzerinde durulması gereken bir konu dedimteklifimi kabul faktör,beraber vakit geçirmemiz,fotoğraf çektirmemiz ve bastırıp bana vermen,canımlı hayatımlı mesajlaşmalarımız,sana ''seviliyorsun'' diye mesaj atmam ve seninde bana ''sen de sevgilim'' demen vbbunlara karşın hoşlanmadığını söylemen garibime gidiyor,senle mutluyum ben dedimo da bilmiyorum dediNe yapabilirim o birincil çıktığım birey ondan ayrılmak istemiyorum,nasıl devam edeyim ? hani ayrılalım diye bir şey demedi fakat umutsuzluk var içimde

858,496Konular
981,707Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt