Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çıkma önerge edicem Lakin nasıl?

Çıkma önerge edicem Lakin nasıl?
0
168

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar 11 sınıfta okuyorumSevgilim ise 10 sınıftaYani lisesi aşıklar konumundayız1 hafta önce başta buluştuk ve ben ona aşık oldum sanırımHer an onu düşünüyorumonunda bana karşı manâsız olmadığını sanıyorumBu hafta sonu her yerde buluşacağız ve bu sefer çıkma teklifi etmeyi düşünüyoumAma nasıl edeceğim hakkında hiç bir bilgim yokDaha önce bir sürü kız ile çıkmıştım fazla rahattım ama onun yanında fazla heyecanlanıyorumSizce nasıl bir çıkma teklifi ile onu iknâ edebilirim?

Similar threads

Arkadaşlar çıkma teklifi edicem herşey hazırlanmış yani kız bekliyor önümde 1 hafta sürem varSizce nasıl birşey yapmalıyım kuru kuru teklif etmek istemiyorumÇok da abest kaçmıcak şekilde yardımlarınızı bekliyorumŞimdiden teşekkürler ) Nicke bakmayın yahu Bişeylik değil lütfen aaa
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Merhaba arkadaşlar geçenlerde arkadaşım beni bir kız ile tanıştırdı Aradan 2 hafta geçti ve bu kız ile arkadaşım konuştu ve aramızı yaptı Arkadaşım kıza pazartesi sana çıkma teklifi edicek falan yazdı cevaplar olumlu geldi Pazartesi edicem lakin sorun şu ; Okulda yanına gidip ne demem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Sevdiğim kıza birincil başta arkadaşlık öneri ettim fakat en başından beri onu sevdiğimi biliyordu 5 ay çıkmadık ama birbirimizi daha iyi tanıdık Çok yakın arkadaş gibiydik Tam çıkma teklifi etmek için zaman kolluyordum yavaş yavaş açıldım ona Seni seviyorum Sevgilin olcak birey ben olayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
daha önceden kız arkadaşlarım oldu yani acemi değilim şidi konuyu size özet geçeyim ben dersaneye gidiyorum üni hazırlık için dersanede bir kız var iyi ki var şuan a dek 6 tane kız arkadaşım oldu fakat fiilen bu fazla başka bir şey kıza açılacağım diyorum akşamları sabahtan dersanede sınıfa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar , Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim 6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan, çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım 8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt