Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cikma öneri etmeden birlikte elde etmek. Artik teklif vermek zorunda degilsiniz.

Cikma öneri etmeden birlikte elde etmek. Artik teklif vermek zorunda degilsiniz.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Oldum olali bu cikma teklifi denilen sacma seye inanmamisimdir cok sacma kendimce Ne cikmasi nereye cikiyorsun? Ayrıntılarıyla Ingilizce filmlerden wanna go out tonightaltyaziya cevrilmesinden olusmus bi olgudur Şüphesiz kabul etmiyorum, cok zorda kalmadikca kullanmadim simdiye kadar 23 kere ya kullandim ya kullanmadim

Kisa ve oz sekilde aciklamaya calisayim;( zaten mesaji alirsaniz zorlamadan kendi tarzinizida bulursunuz)

yalniz kaldigimizda konusurum onceden yasadigi seylere getiririm konuyu bi sekilde, o icini doker kizlar daima icini doker sonradan onun cumlelerini yarida kesip tamamlarim başlıca dogru tamamlarim bu onlari beni anliyor ya da benim gibidusuncelerine iter Sevgiye filan gelirse konu hakkenede deger veririm yoksa yol veririmin duzgun turkcesini soylerim buda onlar gibi oldugu icin yeniden arti(+) puan alirim Sohbet uzar daha sonra yarin napiyorsun tekrar goruselim yapicak birsey değil seninle sohbet ederiz en azindan gibi biseyler solerim, ikinci ya da ucuncu bulusmada yakinlasmaya baslarim onlarda hic dur yapma demez xP Bu sekilde bir kac kere sevgilisinden ayirdigim kizlar da olmustur( bağlı mutsuz olanlara yapiyorum bunu surekli sikayet ederler bende oyleyse ayiralim sizi derim icimden ve baslarim komploya bir kac gune ayrilirlar) Bolece gordugun gibi arada benimle cikarmisin diye aptal bi soru gecmiyor Ben cok sacma olduguna inandigim bir teklifdir

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt