Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çıkma teklifi etmek ??

Çıkma teklifi etmek ??
0
181

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkadaşlarbundan önce bana defalarca kızlardan ilk adım geldiyani benim birşey yapmama pek lüzum kalmıyordulakin son günlerde öbür bir durumdayımbir kızı ayarlamak için arkadaşımı devreye soktumçünkü kız arkadaşımın arkadaşıkızın kulağını çıtlattı biraz,kız tanışalım dedimesajlaşmaya başladık,lakin ben bir türlü çıkma teklifi etmeye cesaret edemiyorumkızın kabul edeceğinden hala kesin değilimlütfen arkadaşlar önerilerinizi bekliyorumyaşım 17 giderken

Similar threads

Yakın arkadaşım bir kızla tanışmak istiyorduSınıfımızdaki bir kıza söyledi o da tanıdığı bir kızı getirdiİlk defa görüşeceklerdi yakın arkadaşım da beni çağırdıBir de sınıfımızdaki kız 4 kişiyiz1 2 saat oturduk kalktıkTam hatırlamıyorum ama 1 defa daha buluşuldu herhaldeSonra telefonla msj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Öncedende böyle şeyler düşünüyordum çıkma teklifi ettiğim kızla baştan konuşayımmı vs diyeFakat hep kesin olmayan kalırdım ve bunun sonucundada etmezdimKızla daha önce konuştuğumda reddetmiştiBu beni fazla üzmemişti çünkü belirterek söylüyorum fakat kızdan hoşlanmıyordumFakat şu günler o kıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
merhabalar arkadaşlar herkesin müşterek derdi muhakkak aşk diğer ismiyle cehennem azabı hemen kendi derdimden birazcık sizlere bahsedeceğim bundan 25 sene önce kızlara gıda gözüyle bakanlardandım ve arkadaşlarla bizim okulun karşısındaki otoparkda aralıksız takılmaya başladık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
lise 2 ye geçtim inanamıyorum bu güne dek kimseyle çıkmadım ve ilk kere aşık oldum 56 kez erkek olduğum halde çıkma teklifi aldım ve reddettimşu an nasıl birşey olduğunu anlıyorumokul açıldığı ilk günler o sınıfımızda yoktuzeki ve oldukça güzelsayısaldan geldi sanırım tm sınıfınaonu görünce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar benim konularımı neredeyse hepiniz biliyorsunuz lakin yinede anlatıyım Mektep açıldığından beri aynı sınıftaki bir kız dan hoşlanıyorum ama artı utangaç olduğum dan mükemmel dostluk kurduğum söylenemez selamlama laşıyoruz arada bir sohbet ediyoruz ama kız gürültüsüz olduğundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,679Mesajlar
29,762Kullanıcılar
Mrtozdmr01Son üye
Üst Alt