Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cıkma teklıfı ettım dusunmuyorum cevabı aldım ama ben dusunmesını ıstıyorum :S

cıkma teklıfı ettım dusunmuyorum cevabı aldım ama ben dusunmesını ıstıyorum :S
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar destek edermısınız lutfen
bır alt sınıfımdakı kızdan cok hoslandım alttan aldıgım derslere gırıp cıkarken fark ettım onu cok sewdım vakit la sonradan bakmaya basladım benı fark etsın dıe onun da bana baktıgını gorunce ders notları ıstemeye basladım gayet hos karsıladı ( normalde ders notu paylasmazlar bızım unıvde) neyse konustuk hocalar hakkında felan bılgıler verdım daha sonra tanıstık felan ısmını ogrendım ( zaten bılıyodum ) bır sure daha baktım ılgısını cekmek ıcın hoslandıgımı anlasın ıstedım ( bu surec 2 ay değin ) 3 gun once konusabılırmıyız dedım gayet normal davrandı tabı felan dedı cıkma teklıfı ettım ondan hoslandıgımı benı yanlıs annamaması nıyetımın cıddı oldugunu soyledım lakin ben boyle bısey dusunmuyorum deyıp yanımdan ayrıldı ( o hatıra annatamam :S ) bu andan sonradan ne yapmam gerekıyor lutfen destek hanımefendi arkadaslar sızce nasıl bı hareket sergılemelıyım kı gonlunu kazanabıleyım ??

858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt