Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çıkma teklifi ettim gibi ama..

Çıkma teklifi ettim gibi ama..
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkdaşlar konu açmıştım lakin sonradan arkadaşa sordum olayı tekrar anlattı yazıyım dedim
Ben arkadaşı gönderdim kızı çağırmaya çıkma teklifi edicem işte arkadaş demiş tıpkı anlatıyorum a: dost b: burcu (

Similar threads

Arkadaşlar evvelden konu açmıştım lakin başka şeyler gelişti Kesiştiğim kızla facede eklemişti konuşuoduk filan derken ben okulda yanında gitmeye başladım muhabbet edioduk bizim sınıftaki 2 arkadaş dedi maniya yapmışsın değil çıkmıoz dedim Kızın kankasına biz çıkıomuyuz die sormuş dost hayır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaşlar önceden konu açmıştım fakat diğer şeyler gelişti Kesiştiğim kızla facede eklemişti konuşuoduk filan derken ben okulda yanında gitmeye başladım muhabbet edioduk bizim sınıftaki 2 arkadaş dedi maniya yapmışsın değil çıkmıoz dedim Kızın kankasına biz çıkıomuyuz die sormuş dost hayır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
ben 17 yaşındayım 4 yıldır tanıdığım bir kızla aynı sınıftayız bu vesileyle kız babasından çok korkuyor şimdiye dek kimseyle çıkmamış benlede yanında biri olmadığı süre yanlış anlaşılması mümkün bir aşina gorur diye korkuyor gorusmuyor aiilesi fazla baskıcı ben yaz tatilinde çıkma teklif ettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ilk Olarak şuana kadar 4 kere sevgilim oldu Birincil sevgilim 5 sınıfa giderken olmuştuOnunda 23 hafta gibi takıldım sonra gelmedim yanına ayrıldık İkinci sevgilim böylece sevgili denmez fakat yan mahalleden yapmıştım, buluşacaktık fakat ben istemedim onu beğenmedim bıraktım Üçüncü sevgilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
ilk önce herkese merhababu siteyi bir arkadaş öğüt ettibu daha birincil mesajımonu ilk gördüğümzde arkadaşlarıyla müzik dinliyorlardı bende yanlarına gittim bu şarkıyı çok seviyorum bana yollar msn dedim birincil pek muhabbet ettik daha açıkçası o çok az konuştu ben daha fazla arkadaşıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt