Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çıkma teklifi hakkında sorularım

Çıkma teklifi hakkında sorularım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben dönem başından bu yandan sınıfımdan bir kıza aşık oldum
Fakat şuana kadar en ufak konuşmadık, yalnızca bir defa ortak bir çalışmamız vardı (mesaj atmıştım) facebooktan özlem gönderdim, onuda onaylamadı fakat egzersiz için teşekkür ettiğini belirtti

Boylarımız, zevklerimiz ve derslerdeki başarılarımız neredeyse benzer düzeyde
Daha önce kızla aynı sınıfta olan arkadaşları ise kızın sevgilisi olmadığını söylüyor O Kadar sinirli, havalı, kibirli birisi de değil

Kız romantik'lik ten hoşlanıyormuş Ben de artık içimde kalacağına söyleyim diye düşündüm Mektep çıkışı sınıfta bir arkadaşı onu oyalayacak daha sonra yanında gidip herşeyi söyleyeceğim O sırada sırasına da güllerden bi ekip bi şeyler yapmayı planlıyoruz

ŞİMDİ SORULARIM ;

1 Ben içimdeki herşeyi ona anlattığımda olumsuz tepki verirse ne yapıcam ?
2 Ben içimdeki herşeyi ona anlattığımda olumlu tepki verirse ne yapıcam ?
3 Okul çıkışı sınıfta herkez çıktıktan sonradan sevdiğimi söylemem içten olurmu ?
4Hediye ye gerek varmı ? (varsa ben ufak bir ayıcık düşünüyorum birde güller var )
5 Ve ona sevdiğimi söylerken nasıl söylemeliyim ? (örnek bir konuşma metni gösterin bana )

Sorularım bunlar, yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Anekdot : sorulara takılı kalmayın kişisel görünüm, nasihat ve önerilerinizi de yazabilirsiniz

AKTÜEL : (5SORU) Kızın yanında gidip şu konuşmayı yaparsam ne olur ?

xxxxx sana 1 yıldır söyleyemediğim büyük bir şeyi paylaşmak istiyorum
Konuyu fazla uzatmıycam Ben seni seviyorum Senden yalnızca bunu bilmeni ve düşünmeni istiyorum

Ve kız bişey demeden ortamdan kaçış

*** Romantizmden hoşlanan, edebi bir kıza bunu deyip cevap almadan gitmem içten olurmu ?

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt