Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çıkma Teklifi Nasıl Edilir ?

Çıkma Teklifi Nasıl Edilir ?
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar Benim sevdiğim bir kız var Yarın ona açılmayı düşünüyorum Önemli olan ona onu sevdiğimi nasıl söyleyeceğim ? Bu ilk olarak kendi yaptığım çıkma teklifi olacak Tezgâhtar olur musunuz ?

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar Ben Furkan Hemen Siz Değerli nicealem Üyelerine Garip Bir Çıkma Teklifi Sunacağım Ilk Önce Sizlere Şunu Söylüyorum Eğer Size Söyleyeceğim Çıkma Teklifini Kız Arkadaşınız Kabul Etmezse O Kızdan Bi Hâyır Beklemeyin Çünkü O Kız Malın Önde Gidenidir Romantizmden Anlamaz Acilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Merhaba Arkadaşlar Şu Anda Siz Kıymetli nicealem Üyelerine Garip Bir Çıkma Teklifi Sunacağım Ilk Önce Sizlere Şunu Söylüyorum Eğer Size Söyleyeceğim Çıkma Teklifini Kız Arkadaşınız Kabul Etmezse O Kızdan Bi Hâyır Beklemeyin Çünkü O Kız Malın Önde Gidenidir Romantizmden Anlamaz Şu Anda Size O Hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merhaba ben 15 yasındayım Lise 1 e gidiyorum sevdiğim kızla benzer sınıfta okuyorumKızla her ders göz göze geliyoruz nerdeyseBana trip atıyor küsüyoruz bişey söyledimmi bana bakıp gülüyorArkadasıma sen bunla takıldın bozuldun dıyo ve sonradan bana bakıp guluyo felan Çıkma teklifi edicem lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
merhaba arkadaşlar dersanede sevdiğim bir kız var aynı sınıftayız lakin hiç konuşmuyorum kızla nedeni evvelden bir saçmalık yapıp telefondan teklif etmemdi Öneri derken de çıkma teklifi değil tanışma teklifi Lakin kızın yarı ilgisi oldugunu seziyorum nedeni ise arkadaşlarımdan birkaçı sevdiğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar 6 Aydır Sevdiğim Bi Kız Var Artık Çıkma Teklifi Etmemin Zamanı geLdi Fazla Romantik bi şekilde çıkma teklifi etmek istiyorum Nasıl Edebilirim Sizce? Etraf ? Sözler ? İfadelerim ? ne yapmalıyıM?
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt