Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çıkmadığıma Pişmanım demiş

Çıkmadığıma Pişmanım demiş
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Benim sevdiğim,canımdan çok sevdiğim kız bana hiç bakmıyorduBir gün eve geldim kankam (kızın en ei arkadaşı) sana ei bi haberim var dediA(Adı A olsun) A seninle çıkmadığına fazla pişman felan dedi Kafam karmakarışık felan demişŞimdi B(çıktığı çocuk) bırakıp Can'la çıkarsam adım çıkar demişB'yle çıkmasam Can'la çıkardım demiNe yapcağımı bilmiyorum dediOkulda bunlar içten mu dedim anlamamış gibi yaptı bitmiş sordum dürüst dedi gülerek kaçtıSonra B'yi fazla sevmiyomuşun felan dedim o da ben ona böylece bişey demedim dedi Ama diğerleri içten dediSonra bugün sordum kafan karışıkmış diye evet dediBi arkadaş vardı sordum o da varken Pelin'in dediklerinin hepsi doğruydu dimi dedik hayır dedi sonra sırıttı kızardı bana bakıpSonra B'ye söylemeyelim dimi dedim evet dediSonra dedim hemen sen B'yi artı sevmiyomusun dedimHayır ben o kadar bişiy demedim dedi kendin dedin dedim evet dedin ben ona yok kafamın girift olduğuna evet dedim dediBugün öyle bişiy dememiş dedim arkadaşa oda yanımdaydı ona kaş göz işareti yaptı o da haaa cilalı demedin dediLakin daha sonra içten olduğunu anLadım arkadaşta dediLakin B'ye birazcık yakın(Olur Ya kalbini kırmamak için)Şimdi bu ne çağırmak ? Ne yapmam gerekli ? Beni seçmesini nasıL sağlarımAllah rızası için yardım edin

Sağlıcakla kalın azıcık uzun oldu lakin okuyan herkese teşekkürler