Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çikmazdayim lÜtfen yardim edİn

Çikmazdayim lÜtfen yardim edİn

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ArkadaŞlar ben 3sene Önce bİr kiza aŞik oldumbunlar uzakta olas akraba bununla bİz bİr dÜgÜnde karŞilaŞmiŞtik konuŞmalarindan davraniŞlaridan anlamiŞtim benden hoŞlandigini ama firsat bulup sÖyleyemedİm sevdİgİmİ neyse bunlar İstanbulda ben samsun da oturuyorm İŞİmden dolayi samsuna gİtmem gerektİ ve 3 sene sonra ben bunlarla karŞilaŞtimbenİ gÖrdÜgÜnde gÖzlerİ parliyor ve heyecanli gÖrÜnÜyorduben bunlarda 2kaldim bana yanima gelİp evlenmeyİ dÜŞÜnmÜyormusun dedİ değil dedİm askerden Önce nİŞanlanmayi da mi dÜŞÜn mÜyormusun dedİ değil dedİm nİye samsun da bİrİnİ bulamadin mi dedİ ben de kalbİm dolu oldugu İÇİn gÖzÜm kİmseyİ gÖrmÜyo falan dedİmbenİ dÜgÜnÜne Çagirirsin falan dedİ ben ona hala kalbİmdesİn unutmadim çağırmak İstedİmlakin o bu konuŞmadan sonradan benle pozitif konuŞmak İstemedİ 2 defa konuŞmak İstedİm KonuŞmak İstemedİve ben bu vesileyle odadan bİle Çikmadibenİm konuŞmalarimda bİr sevgİlİm oldugunu mu anladi ne anladi bİlmİyorumtelefona da Çikmiyor sİzce benİ sevİyordu ben mİ kendİmİ yanliŞ anlattimdÜŞÜncelerİnİzİ beklİyorumŞİmdİden Teşekkürler

858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt