iltasyazilim
FD Üye
Çikolata Dolgulu Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
*2 tepeleme yemek kaşığı* tereyağı
*3 yemek kaşığı* pudra şekeri
*1 yumurta sarısı
*2 yemek kaşığı* Hindistan cevizi
*7 tepeleme yemek kaşığı* un
*2 çay kaşığı* kabartma tozu
*Üzerine 1 yumurta beyazı ve Hindistan cevizi
*Ortasına sürülebilir çikolata
Çikolata Dolgulu Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Yapılışı
Merhaba dostlar Dün kurabiye canım istedi Dedim şöyle ağızda dağılan un kurabiyesi olsun Tam yapacağım yok dedim fındığı bol güzel bir kurabiye yapayım Fındık’ları hazırladım ki damağıma Hindistan cevizli kurabiye tadı geldi sanki Kararımı değiştirdim eskiden dayıma sık sık yaptığım Hindistan cevizli kurabiyeleri yapayım dedim Ama çikolatalı mı olsa ki Üzerine çikolata döksem olmayacaktı En iyisi içine koyayım da içi dışı bomba bir kurabiye olsun deyip uydurmasyon bir kurabiye yaptım Nefis oldu
Bu ölçülerle ben 12 tane kurabiye çıkardım Kurabiye benden başka kimse yemiyor diye Ama eşim bile yedi bugün bir şey kalmadı
*2 tepeleme yemek kaşığı* tereyağı
*3 yemek kaşığı* pudra şekeri
*1 yumurta sarısı
*2 yemek kaşığı* Hindistan cevizi
*7 tepeleme yemek kaşığı* un
*2 çay kaşığı* kabartma tozu
*Üzerine 1 yumurta beyazı ve Hindistan cevizi
*Ortasına sürülebilir çikolata
Çikolata Dolgulu Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Yapılışı
Merhaba dostlar Dün kurabiye canım istedi Dedim şöyle ağızda dağılan un kurabiyesi olsun Tam yapacağım yok dedim fındığı bol güzel bir kurabiye yapayım Fındık’ları hazırladım ki damağıma Hindistan cevizli kurabiye tadı geldi sanki Kararımı değiştirdim eskiden dayıma sık sık yaptığım Hindistan cevizli kurabiyeleri yapayım dedim Ama çikolatalı mı olsa ki Üzerine çikolata döksem olmayacaktı En iyisi içine koyayım da içi dışı bomba bir kurabiye olsun deyip uydurmasyon bir kurabiye yaptım Nefis oldu
Bu ölçülerle ben 12 tane kurabiye çıkardım Kurabiye benden başka kimse yemiyor diye Ama eşim bile yedi bugün bir şey kalmadı