iltasyazilim
FD Üye
Çikolata Dolgulu Un Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler
*250 gr margarin
*1 su bardağı pudra şekeri
*1 paket vanilya
*80 gr bitter yada sütlü çikolata
Çikolata Dolgulu Un Kurabiyesi Tarifi Yapılışı
1
*Eritilmiş margarin soğuduktan sonra pudra şekeri katılır eriyene kadar çırpılır ve vanilya da katılır
*Yumuşak bir hamur elde edene kadar un yavaş yavaş ilave edilir (yaklaşık 3 3 5 su bardağı) hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılıp tepsiye dizilir ve parmağınızla hamurların üzerine bastırıp minik çukurlar yapılır
*180 derecede önceden ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişirilir
*Kurabiyeler soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolata kurabiyedeki minik çukurlara doldurulur (Ben hindistan cevizi attım siz sade bırakabilir yada fındık ve cevizle süsleyebilirsiniz )
*Afiyet olsun
*250 gr margarin
*1 su bardağı pudra şekeri
*1 paket vanilya
*80 gr bitter yada sütlü çikolata
Çikolata Dolgulu Un Kurabiyesi Tarifi Yapılışı
1
*Eritilmiş margarin soğuduktan sonra pudra şekeri katılır eriyene kadar çırpılır ve vanilya da katılır
*Yumuşak bir hamur elde edene kadar un yavaş yavaş ilave edilir (yaklaşık 3 3 5 su bardağı) hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılıp tepsiye dizilir ve parmağınızla hamurların üzerine bastırıp minik çukurlar yapılır
*180 derecede önceden ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişirilir
*Kurabiyeler soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolata kurabiyedeki minik çukurlara doldurulur (Ben hindistan cevizi attım siz sade bırakabilir yada fındık ve cevizle süsleyebilirsiniz )
*Afiyet olsun