Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çikolata İle Kahvenin Tatlı Buluşması

Çikolata İle Kahvenin Tatlı Buluşması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çikolata İle Kahvenin Tatlı Buluşması Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet kalıp çikolata (BİM den temin edebilirsiniz )
*1 fincan su
*1 adet küp şeker
*1 tatlı kaşığı Türk kahvesi

Çikolata İle Kahvenin Tatlı Buluşması Tarifi Yapılışı Arkadaşlar daha önceden de kahve tarifimi sizlerle paylaşmıştım Bu da onlardan bir tanesi çok acayip, hiç denenmemiş diye iddia da tabi ki de bulunmuyorum Sadece alternatif arayanlar için bir öneri de bulunuyorum Kahvenin o acımsı tadını biraz kırıp, hem çikolata hem kahveyi bir arada hissettirecek bi tat olduğunu düşünüyorum Gelelim kahvemizin tarifine
Öncelikle çikolata ve suyumuzu cezveye alıyoruz Ocağı da en kısığa ayarlıyoruz Ardından yavaş yavaş çikolataların erimesini bekliyoruz Eriyen çikolataların ardından, 1 küp şekerimizi de ilave edip onunda erimesini bekliyoruz Şeker de olaya dahil olduğuna göre kahvemizi de ekleyip, bi iki kere karıştırdıktan sonra bırakıyoruz pişmeye Yavaş yavaş kopuk olacaktır Köpüğü fincanınıza alıp, kalan kahveyi de üzerindeki köpüğü kaybetmeden ilave edebilirsiniz Deneyeceklere afiyet olsun

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt