Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çikolata krizi pasta :)

çikolata krizi pasta :)
0
22

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
çikolata krizi pasta O Kadar fazla defa yaptığım fakat,tarifi bugüne şans olan bir pastaYiyenlerin mutlaka tarifini istediği, isminden de anlaşılacağı üzere ki ben koydum,çikolata kriziniz için tam aradığınız,yapımı da basit bir pasta Malzemeler: Keki İçin: 3 yumurta 1,5 su bardağı şeker 12 su bardağı sıvıyağ süt 1,5 su bardağı un 12 su bardağı kakao 1paket kabartma tozu Kreması: 1,5 paket istikrarsız krema (300 ml) id 3 paket (80 grlık) bitter çikolata (ben şamfıstıklı bitter kullandım,arzuya ast olarak çeşitlendirilebilir) YAPILIŞI: Kek için; yumurta ve şeker çırpılırSüt,sıvıyağ konur karıştırılırUn,kakao,kabartma tozu ilavesi ile kek hamuru hazırlanır,28 cmlik bir yuvarlak tepsiye dökülür180 derecede pişirilir Soğuyan kek tepsiden alınırikiye kesilir Kreması için; Değişken krema yapışmaz bir vahşi konur,çikolatalar içine kırılır,kısık ateşte çikolatalar eriyene dek beklenir ve karıştırılırBiraz ılıyınca,kekin arasına ve üstüne dökülüp düzlenir Ilık krema keke çok güzel bir ıslaklık veriyor,afiyetler olsunnncikolatakrizipasta5c4f14e49e9edalt )  

858,496Konular
981,698Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt