iltasyazilim
FD Üye
Çikolata Rüyası Tarifi İçin Malzemeler Pandispanya İçin;
*4 adet oda sıcaklığında yumurta
*1 su bardağı toz şeker
*Yarım çay bardağı ılık su
*1 paket kabartma tozu
*1 paket şekerli
*1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaşığı un
*1 fiske tuz
Ganaj İçin;
*1 paket krema
*80 gram bitter çikolata
Pasta Kreması İçin;
*2 su bardağı süt
*1 adet yumurta
*1 yemek kaşığı nişasta
*2 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşığı toz şeker
*1 yemek kaşığı tereyağı
*1 çay kaşığı vanilya
Kekini Islatmak İçin;
*1, 5 su bardağı süt
*3 yemek kaşığı muzlu puding tozu
Süslemek İçin;
*1 paket oreo
*Eritilmiş beyaz çikolata
Çikolata Rüyası Tarifi Yapılışı
1
*Yumurta sarıları ve şekeri mikser yardımıyla çırpın
*Sütü ısınması için ocağa alın
*Yumurta ve şeker karışımına un ve nişastayı da ekleyerek homojen bir karışım elde edin
*Isınan süte bu karışımı yavaş yavaş ekleyerek karıştırın Topaklanmamasına özen gösterin
*Muhallebi kıvamına gelinceye kadar çırpın İçerisine terayağını da atarak ocaktan alıp soğumaya bırakın
*Soğuyan kremanızı 2’ye ayırdığınız ve pudingli sütle ıslattığınız pandispanyanızın aralarına sürün
*Isıttığınız kremayı ocaktan alıp içerisine çikolataları atarak kendi kendine erimesine bekleyin
*Pandispanyalarınızın arasına damla çikolata ve fıstık drajeler serpiştirin
*Son olarak ganajla kapladığınız pastanızı beyaz çikolata ve oreoyla süsleyebilirsiniz
*4 adet oda sıcaklığında yumurta
*1 su bardağı toz şeker
*Yarım çay bardağı ılık su
*1 paket kabartma tozu
*1 paket şekerli
*1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaşığı un
*1 fiske tuz
Ganaj İçin;
*1 paket krema
*80 gram bitter çikolata
Pasta Kreması İçin;
*2 su bardağı süt
*1 adet yumurta
*1 yemek kaşığı nişasta
*2 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşığı toz şeker
*1 yemek kaşığı tereyağı
*1 çay kaşığı vanilya
Kekini Islatmak İçin;
*1, 5 su bardağı süt
*3 yemek kaşığı muzlu puding tozu
Süslemek İçin;
*1 paket oreo
*Eritilmiş beyaz çikolata
Çikolata Rüyası Tarifi Yapılışı
1
*Yumurta sarıları ve şekeri mikser yardımıyla çırpın
*Sütü ısınması için ocağa alın
*Yumurta ve şeker karışımına un ve nişastayı da ekleyerek homojen bir karışım elde edin
*Isınan süte bu karışımı yavaş yavaş ekleyerek karıştırın Topaklanmamasına özen gösterin
*Muhallebi kıvamına gelinceye kadar çırpın İçerisine terayağını da atarak ocaktan alıp soğumaya bırakın
*Soğuyan kremanızı 2’ye ayırdığınız ve pudingli sütle ıslattığınız pandispanyanızın aralarına sürün
*Isıttığınız kremayı ocaktan alıp içerisine çikolataları atarak kendi kendine erimesine bekleyin
*Pandispanyalarınızın arasına damla çikolata ve fıstık drajeler serpiştirin
*Son olarak ganajla kapladığınız pastanızı beyaz çikolata ve oreoyla süsleyebilirsiniz