Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çikolata Topları

Çikolata Topları
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Çikolata Topları çikolata topları yemek tarifi çikolata topları nasıl yapılır ağzınıza değer nefis çikolata topları öteki bir adı ile truffleler çok lezzetlilerçikolata sevmeyen böylece yoktur herhalde bu da çok kolay evde canınız her lahza çikolata çektiğinde yapabileceğiniz bir tarifeskiden beri bayıla bayıla yedim ve umuyorum sizlerde fazla beğeniceksinizkeza çocuklarında bunu fazla beğeniceğine eminim yanına birde vişne suyu hoş gidiyor hem süt eklemeyip sadece vişne suyu ekleyerekte yapabilirsiniz o zamanda vişneli çikolata topları oluyor malzemeleri 1 bardak süt 2 tatlı kaşığı şeker 3 4 çorba kaşığı kakao 120 125 gram margarin fkt ben biraz daha eksik koyuyorum ve hindistan cevizi istenilirse içine fındık kırıntıları süt margarin kakao şeker bir tencerede eritilir 1 paket petibör blanderdan geçirilerek un haline getirilir ve karışım birbirine eklenir soğuduktan sonra küçük toplar yapılıp hindistan cevizine bulanır (veya antep fıstığı kırıntısına ceviz , fındık kırıntısına ve renkli pasta süsleride kullanılabilir) 1548649 1548649 cikolatatoplari5c4f12e562ab3cikolatatoplari5c4f12e562ab3 cikolatatoplari5c4f12e562ab3  

858,497Konular
982,118Mesajlar
30,078Kullanıcılar
zegendSon üye
Üst Alt