Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çikolatalı Frappuccino (Muhteşem Sunumlu)

Çikolatalı Frappuccino (Muhteşem Sunumlu)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çikolatalı Frappuccino (Muhteşem Sunumlu) Tarifi İçin Malzemeler

*1 büyük su bardağı soğuk süt
*1 çay bardağı sıcak su
*1 yemek kaşığı filtre kahve
*1 yemek kaşığı şeker (damak zevkinize göre azaltıp çoğaltabilirsiniz)
*2 yemek kaşığı dolusu çikolatalı dondurma
*14 adet buz küpü

Üzeri için:

*Köpürtülmüş şanti
*Nutella
*Brownie
*Bisküvi kırığı
*Bonibon
*Çeşitli çikolatalar
*2 adet yuvarlak bisküvi
*Biskolata sticks
*Bunlar benim kullandıklarım siz başka malzemelerde kullanabilirsiniz

Çikolatalı Frappuccino (Muhteşem Sunumlu) Tarifi Yapılışı Herkese merhabalar?? Bugün sizlere yine çok güzel, ferahlatan bir kahve tarifi vereceğim Tadıyla damaklara görüntüsü ile gözünüze hitap eden bir tarif Buyrun başlayalım?

İlk olarak; Sıcak suyun içine filtre kahve koyulur karıştırılır, soğumaya bırakılır Mutfak robotunun içine, süt, soğumuş olan kahve, dondurma, buz küpleri, şeker eklenir Buzlar tamamen parçalanana kadar mutfak robotunda karıştırılır Servis edilecek bardağın dış kısmına nutella gelişi güzel şekilde sürülür 2 bardak bu şekilde hazırlanır Bir bardak bisküvi kırığına bulanır (ben hanımeller damla çikolatalı kullandım) diğer bardağa bonibonlar yapıştırılır Frappuccino bardaklara paylaştırılır Üzerine krem şanti sıkılır Yuvarlak 2 bisküvi arasına dondurma koyulur sandviç şeklinde kapatılır Bardakların birinin üzerine yerleştirilir 2 tane biskolata sticks sandviçin arka tarafına batırılır
Diğer bardak için, brownie ye krem şanti sıkılır üzerine yuvarlak çikolata yerleştirilir ve dikkatli bir şekilde bardağa koyulur Yanına 2 adet kalpli çikolata ve pipet koyularak servis edilir Afiyet olsun

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt