iltasyazilim
FD Üye
http:img98**************img98466067782994uc1
MAZEMELER:
2 Cay bardagi un
40grince rendelenmis cikolata
40gr tereyag(1 yemek kasigi kadar)
2 Paket vanilya sekeri
1 yumurta
7 Ögütülmüs ceviz ici
1 Cay kasigi kakao
KALPLERI BULAMAK ICIN:
100greritilmis cikolata
HAZIRLANISI:
Unu yogurma kabina eleyin,ortasina cukur acinBütün mazemeleri ortasina ekleyerek hamuru güzelce yogurun10 dakika dinlendirin
Hamuru 05mm kalinliginda acarak resimde gördügünüz sekilde kalp formu ile kesinFirin tepsisine yagli kagit sererek,kalpleri tepsiye dizinÖnce 200 derecede 10 dakika sonra 175 derecede bir on dakika daha firinlayin
100grcikolatayi ssuya oturtugunuz kücük bir tavada karistirarak eritinKalpleri bu cikolataya bulayarak izgara telinin üzerine dizinKuruyana kadar bekletinTelden toplayip bir kaseye alin,bir müddet buzdolabinda beklettikten sonra servise sunun
MAZEMELER:
2 Cay bardagi un
40grince rendelenmis cikolata
40gr tereyag(1 yemek kasigi kadar)
2 Paket vanilya sekeri
1 yumurta
7 Ögütülmüs ceviz ici
1 Cay kasigi kakao
KALPLERI BULAMAK ICIN:
100greritilmis cikolata
HAZIRLANISI:
Unu yogurma kabina eleyin,ortasina cukur acinBütün mazemeleri ortasina ekleyerek hamuru güzelce yogurun10 dakika dinlendirin
Hamuru 05mm kalinliginda acarak resimde gördügünüz sekilde kalp formu ile kesinFirin tepsisine yagli kagit sererek,kalpleri tepsiye dizinÖnce 200 derecede 10 dakika sonra 175 derecede bir on dakika daha firinlayin
100grcikolatayi ssuya oturtugunuz kücük bir tavada karistirarak eritinKalpleri bu cikolataya bulayarak izgara telinin üzerine dizinKuruyana kadar bekletinTelden toplayip bir kaseye alin,bir müddet buzdolabinda beklettikten sonra servise sunun