iltasyazilim
FD Üye
Çikolatalı Kar Topları Malzemeleri
180 gr tereyağı – oda sıcaklığında
1 su bardağından 2 parmak eksik pudra şekeri
1 yemek kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı vanilya
3 su bardağı un
1 tutam tuz
1 su bardağı parça çikolata
Üzeri için Malzemeler
1 su bardağı pudra şekeri
Bir kapta tereyağı, kakao ve pudra şekerini çırpın un, vanilya ve tuzu ekleyin hamur haline getirin
Çikolata parçalarını ekleyin ceviz büyüklüğünde toplar yapıp 190 derece önceden ısıtılmış fırında 7 – 10 dakika pişirin
Fırından çıkartın 510 dakika soğuduktan sonra pudra şekerine bulayın
180 gr tereyağı – oda sıcaklığında
1 su bardağından 2 parmak eksik pudra şekeri
1 yemek kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı vanilya
3 su bardağı un
1 tutam tuz
1 su bardağı parça çikolata
Üzeri için Malzemeler
1 su bardağı pudra şekeri
Bir kapta tereyağı, kakao ve pudra şekerini çırpın un, vanilya ve tuzu ekleyin hamur haline getirin
Çikolata parçalarını ekleyin ceviz büyüklüğünde toplar yapıp 190 derece önceden ısıtılmış fırında 7 – 10 dakika pişirin
Fırından çıkartın 510 dakika soğuduktan sonra pudra şekerine bulayın