Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çikolatalı Meyveli Kup

Çikolatalı Meyveli Kup

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çikolatalı Meyveli Kup Tarifi İçin Malzemeler

*Muhallebisi İçin :
*3 su bardağı süt
*2 yemek kaşığı un
*2 yemek kaşığı nişasta
*2 yemek kaşığı toz şeker
*1 çay bardağı krema
*1 yemek kaşığı tereyağı
*1 paket vanilya

Çikolatalı Sos İçin :

*1 paket (80gr) sütlübitter çikolata
*1 çay bardağı krema

İç Malzemeleri :

*1 paket brownie kek
*56 adet çilek
*1 adet muz
*Kase sayısı kadar rulokat

Çikolatalı Meyveli Kup Tarifi Yapılışı Herkese merhaba, mutfağıma hoş geldiniz
Bol çikolatalı ve meyveli bir muhallebi hazırlıyoruz bugün Ben endorfin kupları diyorum bu tatlılara, çünkü içerisinde mutlu olmamıza yetecek fazla fazla malzeme mevcut
Kalorisinin azlığı güvence veremem ama mutlu ettiğine garanti verebilirim
Oldukça pratik bir o kadar da lezzetli, üstelik malzemelerde dilediğiniz gibi ekleçıkar yapabilirsiniz
Muhallebi için, küçük bir tencerede un, nişasta ve şekeri çırparak pişirin Kıvam alınca ocaktan alın
Tereyağı ve vanilyayı ekleyin, kremayı da ekleyip pürüzsüz kıvam alana dek çırpın
Küçük bir sos tavasında parçalanmış çikolatalara krema ekleyip çikolataları eritip sos haline getirin
İç malzemeleri dilediğiniz büyüklükte küp küp doğrayın
Kaselere rulokatları yerleştirin Muzları koyup üzerine 1 kepçe muhallebi ekleyin Sonra brownie kek, çilek ve tekrar muhallebi ekleyin En son üzerine çikolata sos gezdirin
Bu ölçülerle 45 adet elde ettim ben ama sizin sunum yapacağınız kaselere göre değişebilir
Katmanları hazırlayınca soğuması için buzdolabında dinlendirin, soğuk servis edin
Afiyet olsun !
Takipte kalın

858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt