iltasyazilim
FD Üye
http:img46**************img46974820081001163208of8
Malzemeler:
· 1 Paket Hazır Supangle (Ben DrOetker tercih ediyorum)
· 2,5 Su Bardağı Süt
· 2 Paket Kakaolu Bisküvi (ETİ’nin Kakaolu Kare Bisküvisi çok lezzet veriyor) VEYA
1 Paket Kakaolu Bisküvi + Yarım Paket Bebe Bisküvisi + 1 paket herhangi bir Bisküvi
· 23 Yemek Kaşığı kadar Kakao
· 2530 gr margarin
· 1 Paket Vanilya
· 150200 gr Kuvertür Çikolata
· Hindistan Cevizi
Hazirlaniş:
Öncelikle hazır Supangleyi 2,5 Su Bardağı Süt ile devamlı karıştırarak pişirelim Bir süre kaynattıktan sonra altını kapatıp öncelikle 1 paket vanilyayı ardından da margarini ilave edip karıştırmaya devam edelim
Bisküvileri ve Kakaoyu rondoda un haline getirip, pişirdiğimiz supanglenin içine boşaltalım ve bir kaşıkla yumuşak bir hamur kıvamına gelinceye kadar iyice karıştıralım Daha sonra hamurumuzu soğumaya bırakalım Soğuduktan sonra bu hamur karışımından ceviz büyüklüğünde toplar yaparak yağlı kağıt üzerine dizelim ve yarım saat kadar buzdolabında bekletelim Bu arada Çikolatamızı Benmari usulde eritelim
1 kaseye toz kakao, 1 kaseye hindistancevizi, 1 kaseye pudra şekeri veya çekilmiş fındık, ceviz, badem, fıstık arzu ettiğiniz herhangi bir karışımı ayrı ayrı hazırlayalım Buzdolabında beklettiğimiz toplarımızı 2 kaşık yardımıyla öncelikle erittiğimiz çikolataya, sonrasında ister kakaoya, ister hindistancevizine veya fındık ceviz karışımlarına bulayıp küçük form kağıtlarına yerleştirelim Arzu ederseniz sadece erimiş çikolataya bulayabilirsiniz Üzerini eritilmiş beyaz çikolata ile de süsleyebilirsiniz Tamamen sizin zevkinize ve damak tadınıza kalmış
Gerek ikramlık gerekse hediyelik olarak son derece keyifli ve lezzetli bu atıştırmalıkları beğeneceğinizi umuyorum…
Afiyet olsun
Malzemeler:
· 1 Paket Hazır Supangle (Ben DrOetker tercih ediyorum)
· 2,5 Su Bardağı Süt
· 2 Paket Kakaolu Bisküvi (ETİ’nin Kakaolu Kare Bisküvisi çok lezzet veriyor) VEYA
1 Paket Kakaolu Bisküvi + Yarım Paket Bebe Bisküvisi + 1 paket herhangi bir Bisküvi
· 23 Yemek Kaşığı kadar Kakao
· 2530 gr margarin
· 1 Paket Vanilya
· 150200 gr Kuvertür Çikolata
· Hindistan Cevizi
Hazirlaniş:
Öncelikle hazır Supangleyi 2,5 Su Bardağı Süt ile devamlı karıştırarak pişirelim Bir süre kaynattıktan sonra altını kapatıp öncelikle 1 paket vanilyayı ardından da margarini ilave edip karıştırmaya devam edelim
Bisküvileri ve Kakaoyu rondoda un haline getirip, pişirdiğimiz supanglenin içine boşaltalım ve bir kaşıkla yumuşak bir hamur kıvamına gelinceye kadar iyice karıştıralım Daha sonra hamurumuzu soğumaya bırakalım Soğuduktan sonra bu hamur karışımından ceviz büyüklüğünde toplar yaparak yağlı kağıt üzerine dizelim ve yarım saat kadar buzdolabında bekletelim Bu arada Çikolatamızı Benmari usulde eritelim
1 kaseye toz kakao, 1 kaseye hindistancevizi, 1 kaseye pudra şekeri veya çekilmiş fındık, ceviz, badem, fıstık arzu ettiğiniz herhangi bir karışımı ayrı ayrı hazırlayalım Buzdolabında beklettiğimiz toplarımızı 2 kaşık yardımıyla öncelikle erittiğimiz çikolataya, sonrasında ister kakaoya, ister hindistancevizine veya fındık ceviz karışımlarına bulayıp küçük form kağıtlarına yerleştirelim Arzu ederseniz sadece erimiş çikolataya bulayabilirsiniz Üzerini eritilmiş beyaz çikolata ile de süsleyebilirsiniz Tamamen sizin zevkinize ve damak tadınıza kalmış
Gerek ikramlık gerekse hediyelik olarak son derece keyifli ve lezzetli bu atıştırmalıkları beğeneceğinizi umuyorum…
Afiyet olsun