iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
250 gram bitter çikolata
1 yemek kaşığı tereyağ
5 yumurta sarısı
Yarım litre krema
100 gram pudra şekeri
Yarım çay kaşığı kahve
Hazırlanışı:
Bir kapta yumurta sarılarıyla pudra şekeriyle köpürene kadar çırparken ayrı bir kapta da kremayı şanti kıvamına gelinceye kadar mikserle karıştırın Ardından benmari usülü erittiğiniz tereyağ ve çikolatanın içine önce yumurtaları sonra da kremayı karıştıra karıştıra ilave edin çikolata sıcakken bunu yapın ki yumurtalar pişsin Hızlı karıştırırsanız pütür pütür olmaz Kahveyi de ekledikten sonra tüm karışımı güzelce karıştırın ve kaselere boşaltın Çikolatalı muslarınızı dilediğiniz malzemeyle süsleyin ve en az 23 saat dolapta bekletin
250 gram bitter çikolata
1 yemek kaşığı tereyağ
5 yumurta sarısı
Yarım litre krema
100 gram pudra şekeri
Yarım çay kaşığı kahve
Hazırlanışı:
Bir kapta yumurta sarılarıyla pudra şekeriyle köpürene kadar çırparken ayrı bir kapta da kremayı şanti kıvamına gelinceye kadar mikserle karıştırın Ardından benmari usülü erittiğiniz tereyağ ve çikolatanın içine önce yumurtaları sonra da kremayı karıştıra karıştıra ilave edin çikolata sıcakken bunu yapın ki yumurtalar pişsin Hızlı karıştırırsanız pütür pütür olmaz Kahveyi de ekledikten sonra tüm karışımı güzelce karıştırın ve kaselere boşaltın Çikolatalı muslarınızı dilediğiniz malzemeyle süsleyin ve en az 23 saat dolapta bekletin