Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çikolatalı Süper Truffler

Çikolatalı Süper Truffler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çikolatalı Süper Truffler Tarifi İçin Malzemeler

1, 52 paket hazır kakaolu kek (artan keklerdende olur) 45 adet kakaolu bisküvi (Petibör kullandım) 200 ml sıvı krema (1 Kutu) 80 gram sütlü çikolata 80 gram beyaz veya bitter çikolata Üzeri için;
Hindistan cevizi Renkli şekerlemeler Toz Antep fıstığı Çikolatalı Süper Truffler Tarifi Yapılışı

Herkese Merhabalar
Bugün sizlerle dün misafirliğe giderken hazırladığım; hem pratik hemde bir o kadar lezzetli ve bereketli trufflerimin tarifini vericem
Hemen başlayalım;
Kekimiz güzelce un ufak edilir İçerisine 45 adette kakaolu petibör ufaladığınızda lezzeti süper ötesi olacaktır
Minik bir tencereye krema dökülüp, kaynama noktasına gelene dek ocakta tutulur Kaynamasına müsade etmeden ocak kapatılıp içerisine toplamda 160 gr Çikolata eklenerek, eriyinceye kadar karıştırılır Ben beyaz ve sütlü çikolata kullandım Karışımımız Ufalanmış keklerimizin üzerine dökülüp, bütünlenir Buzdolabında biraz dinlendirildikten sonra; Cevizden daha küçük parçalar alınıp, elimizde yuvarlanır Hindistan cevizine, renkli şekelemelere veya toz Antep fıstığı gibi karışımlara bulanarak
Servise hazır hale gelir
Afiyet olsun

858,496Konular
982,193Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt