Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cil yavrusu gibi dağılmak ne demek

Cil yavrusu gibi dağılmak ne demek
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cil yavrusu gibi dağılmak anlamı

Cil yavrusu gibi dağılmak : Toplu halde bulunan insanların her biri, herhangi bir sebeple bir yana dağılmakSilah sesini duyunca cil yavrusu gibi dağılmaya başladılar

Similar threads

Cil Yavrusu Gibi Deyimi Ne Demek Toplu halde bulunan insanların her biri, herhangi bir sebeple bir yana dağılması anlamına gelir Silah sesini duyunca cil yavrusu gibi dağılmaya başladılar
Cevaplar
0
Görüntüleme
273
Can Yucelin ozlem şiirleri Can Yucel ozlem şiirleri OZLEDİM SENİ ozledim seni ayrılık yureğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir beynimi uyuşturuyor ozlemin cok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır icimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Zamanın en keskin virajında karşılaşıyoruz Sevgi sozcukleri ucuşuyor havada Dizi dizi vaatler “ Seni seviyorum “ diyor, birimiz “ Ben de “ diyor, otekimiz Ve yolculuk başlıyor Bir de butcemize gore, kurduğumuz şenlikle şahitler huzurunda, tekrarlıyoruz vaatlerimizi Sanki başka kulaklar duyarsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Rüyada Güvercin Yavrusu Görmek Ne Seslenmek ? Rüyada Güvercin Yavrusu Görmek Rüyada Güvercin Yavrusu Bakmak Nedemektir Rüyada Güvercin Yavrusu Görmek Ne Kavrama Kazanç Rüya tabircilerinin yorumlarına dayanarak, rüyada güvercin yavrusu bakmak ne kavrayış geliyormuş daima birlikte öğrenelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
2019 Sevgilime Guzel Şiirler kısa 2019 Sevgilime Guzel Şiirler facebook Can yucel Ozledim seni ozledim seni ayrılık yureğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir beynimi uyuşturuyor ozlemin cok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır icimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt