Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çılbır

Hoş geldin! ckn15 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Çılbır
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER

5 su bardağı su 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi Servisi için:

2 dilim kızarmış ekmek 1 çay kaşığı tereyağı 4 dal maydanoz 14 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber

NASIL YAPILIR?

Suyu derin bir tencerede kaynatın Fokurdamaya başladığında altını kısın Sirkeyi ekleyin, kaynar suyu son bir kez karıştırıp bir girdap oluşturun Dağılmaması için ayrı bir kaba tek tek kırdığınız yumurtaları kaynar suya yavaşça bırakın Yumurta akları tamamen pişmiş, yumurta sarıları rafadan kıvamda olmalıdır Yumurtaları yaklaşık 34 dakika kadar kaynar suda pişirin Yumurta aklarının düzenli bir şekilde pişmesi için aralarda kevgir yardımıyla hareket ettirerek yumurta sarılarına tutunmasını sağlayın Poşe yumurtaları servis tabağına alıp kenar kısımlarını bir kalıp ya da bıçak yardımıyla düzeltin Tereyağı sürdüğünüz kızarmış ekmek dilimleri üzerine yumurtaları yerleştirin İncecik kıyılmış maydanoz yaprakları ve taze çekilmiş tane karabiber ilavesiyle süsledikten sonra servis yapın


 
858,501Konular
982,637Mesajlar
30,387Kullanıcılar
nuahSon üye
Üst Alt