Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cildimiz ve anti-aging tedaviler

Cildimiz ve anti-aging tedaviler
0
81

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
109491.jpg
109491.jpg
Mezolift, PRP, Botox ve dolgular… Her biri farklı yüz estetik pratikleri ama hepsi de tıpkı gayeye hizmet ediyor. Hangi tatbik daha tesirli ve doğal sonuçlar veriyor.

Bu tekniklerin farkı nedir, hangisi bana daha iyidir? Öncelikle şunu söylemek isterim ki, imajdaki doğallık hastalarım kadar benim için de çok kıymetli. Ben bir erkek olarak, tıpkı hengamda bir tabip ve ressam olarak bayana baktığımda, abartıdan uzak yalnızca yeterli, pak, bakımlı ve doğal görünmesini isterim. Mezolift, PRP asla mimikleri bozmadan, cildin kalitesini, canlılığını, parlaklığını ve gerginliğini arttıran anti-aging tedavilerdir. Bir doktor istese de bu tedavilerle hastasının tabirini bozamaz. Gelgelelim Botox ve Dolgularla durum farklıdır. Maatteessüf etrafımızda botox ve dolgu ile aynılaştırılmış, mimikleri yok edilmiş, iki kaş arası çok açılmış sert görünümlü lakin hoş göründüklerini sanan garip görünümlü bayanlar var. Bayanlara teklifim hekiminizden doğal görünümlü, tabirinizi ve manzaranızı bozmayan botox ve dolgu pratikleri isteyiniz, bu muhakkak mümkün. Sizi görenler, yeterli uyumuş, güzel tatil yapmış, âlâ dinlenmiş üzere göründüğünüzü söylesinler bu kâfi. Aksi takdirde güzelleşmiyorsunuz, tam aksi güzelleşeyim derken çirkinleşiyorsunuz.

Gelelim Mezolift mi, PRP mi . Mezolift tedavisinde kullandığımız ilaçlar, terkibinde vitamin, mineral, aminoasit ve Hyalüronik asit içeriyorlar. Yani bunlar, cildimizin yapısında aslında var olup da, yıllar içinde eksilen hususlar. Bunları cilde vermek 20’sinden 80’ine her yaştaki ciltte olumlu tesir yapıyor. Yalnızca seans sayıları cilde nazaran 1 ile 5 seans arası değişiyor. PRP tedavisini daha çok 35 yaş üstü ve ciltteki kollajeni azalmış hastalarımda öneriyorum ve velev PRP ile birlikte Mezolift’i kombine yapabiliyorum. Zira ciltte kollajen üretimini PRP ile arttırmakla birlikte, eksilen vitamin, mineral, aminoasit ve hyolüronik asidi bölgesine koymak ta çok yeterli tesir yapıyor.

858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt