Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çıldırıcam artık destek edin!!!

Çıldırıcam artık destek edin!!!
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
daha önce şu linkteki konuyu açmıştım
:www2019comaskdoktorunuzenokuyunhtml

bu kız defalarca telefonla konuşuyoz böyle birden yazı yazmıyo gelince nerdesin diyom 15 dk fln geçiyo yemek yemek yedim işte dişlerimi fırçaladım yok filme daldım e filme daldın diyom tel nerde içerde

ya peki içerdeyse yazsana yemege gidiyom içeri gidiyom diye bunları söyliyince başlıyoz tartışmaya her allahın günü kedi köpek gibi tartışıyoz kabul da etmiyo yaptıgını

aynısını yaptım buna konuşurken gittim yemek yemek yedim içerde yazmadım geldim mesaj atmış beni insan yerine koymuyon yazmıyon diye kavgamı çıkrmaya çalışıyon diyo la yaptıgının aynısını yaptım diyom bu sefer tekrar tartışma ediyoz

ilişkinin en başından beri instagram hedefi olmadan takip istegi atanları kabul ediyo arada profili gizliyken kaldırıyo nie kaldırdın dedim canım sıkıldı diyo böyle bir saçma cevapmı olur amaçsızca takip etme olayını düzelttik yapmıyodu eski resimlerinde her zaman böyle aşk acılı szöler yazıyo niye diye soruyodum şarkı sözleri ya öylesine bunu yaşı 18 ben 21 bu yaşına dek sevgilim olmadı dedi

annesinide tanırım inanmadım alt sonuçta bu devirde lakin yine bazı harektlerinden olabilir dedim wp sinden engelli listestesinde 4 birey vardı kim diye sordugumda tanımıyom dedi kem küm etti durmadım üzerinde dün avm geziyorken telini elime aldım netini açtım bir şeye bakıcaktım engelli listesinde 3 birey vardı

tak onu sorarken bi mesaj geldi numaradan ii bayramlar engelimi kaldırmışsın lan senkimsin diyom buna kızdım adam geri bastı engel koydu buda adama nerde oturuyon diye sordum diye celallendi bana güvenmiyosun ayagı çekti gitti minübüse bende demedim bir şey gittim metrobüse bende bu adamı aradım numaraını benim telden adam bu kzıı nerden tanıyom dedim ismini söyledi adam

ben demeden kızın ismini söyledi ben tanıyom dedi adamda kem küm etti vs sora sora bir zamanlar mahallesinde oturuyom dedi dedim bu o yüzden nerde oturuyon diyince celalendi tartışıyoz bunla ben adamı tanımom diyo adam numarayı kendi verdi diyo en son ne vakit konuştunuz diyom olmadı baya 1seneye yakın diyo adam

bu kız bana inanmıyorsun diye ayrıldı

bende kalktım bu diger engelli 3 kişiyle tek tek aradım hepsi bunu semtinden okulundan çıktı ben bu kızın eski sevgilisyim o şöle biri o böyle biri fln gömdü baya fakat benden sonra değil kola faça attı saçları kesti sözlendi benden sonra evden kaçtı fln dedi bunlar kolpa kolda faça izi yok babası fazla sert evden kaçsa öldürür bunu hitabe tarzındanda bazı şeyler kolpa

digeride ne vakit ayrıldınız diyom ee bilmiyom diyo ulan insan bilmezmi okullar kapanmadan 1dönem diyo ulan böyle bi ifade değil

buna o ses kayıtları attım sen nasıl birisin fln dedim küfrettim normalda yapmam böyle bir şey fakat duyduklarıma inanamadım 2 side bu bendelyken başkasıyla çıkmış fln dedi aynı anda şu kadar kişi götürüyo fln dediler nevrim döndü

hani tanımyodun dedim şey böyle olur diye sustum dedi sonradan engel çaktım dün her yerde bi konuştuk telle yanına gittim bana anlattı herşeyi kafama yattı lakin bu işten çıarken beklerken vakit geçsin diye aşagı dogru yürüdüm teli açtım bu çıkmış değil senin aşagıda ne işin var eski sevgilinemi gidiyon ne halt çeviriyon saçma sapan konuşmaya başladı geç çıkıcak diye etrafı dolanıyodum benden oraları o kadar bilmiyodum gezim dedim bunu daha önce kandırma fln böyle bir şey olmadı güven problemi ilgili bir eşy değil kasıtlı olarak üste çıkmaya çabalıyo

yanında gittim surat asık ulan bana yalan söyledin diyom bir de benden ayrıldın değil ben o birincil arıyanı tanımıyom dedi diger 2sini tanıyom dedi yok sen beni onlara meze ettin sen böyle birisin lan beni suçluyo kızım diyom anlatsaydın bunlar yaşanmazdı hala şuan tripli konuşuyo bide benle terketmek flnda istedi lakin şuan tripli ayrılimmi ne bok yiyim bilmiyom kafayı yedim

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt