Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çıldırtan çoçuk soruları...

Çıldırtan çoçuk soruları...
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Çıldırtan çoçuk soruları Oğlum da bunları bende yaşamıştımyaşayanlar bilir katlanma katlanmasabır anne baliklar su içer mi ? eniste bu ne? bilmek (1 dakka sonra) eniste bu ne? anlamak eniste bu ne? bilmek bahadir eniste bu ne? gazoz kapagi olur mu o bilmek! anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o vakit benden korkar mi? oglum çik yukari babaannenden azıcık yeni bahar iste (kardes küçüktür daha 4 ağıt civari, merenlerin yarisinda döner ve) anne yeni bahar yahut eski bahar istiyim mi? (anne gülümser) oglum eski bahar diye birsey değil sadece yeni bahar vardir niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardir keza olmasaydi niye yeni bahar desinler ancak? böylece demisler iste olm, o bir baharat nasil yani? simdi gerçekte eski bahar değil mu? niye yok? bidibdi (anne delirme noktasina gelmek üzereyken) muglakkkk çik yukari babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk baba, yeni aldigin ayakkabilarim ne renk? kahverengi yavrum peki baba, kahve ne renk? ?! bunu kiriyim mi? hayir bunu kiriyim mi? hayir bunu kiriyim mi? hayir bunu kiriyim mi? leke Allah'in cezasi leke niçin? gebe bi kadina: sen çocugunu niye yedin? anne ne zaman olacak bu yemek ha deyince olmuyor o vakit ne deyince oluyosa onude oysa olsun Topekli tacimi gördün mü? (töpek ne bee) Cik kayip mi ettin? Yook topekli, gordun mu? ha evet guzelmis gördün mu? anne ben nerden çittiiiim? eeö karnimdan çiktin sayilir yavrum sezeryan ile dogurmustum ben seni piki oraya nasil dirdiiiiim? Anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? ne?! Çekiyorum lakin niye uzamiyo? 1549159867 1549159867 cildirtancocuksorulari5c564dc07392ccildirtancocuksorulari5c564dc07392c http:wwwozgurceduslercomimagesnokta  

858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt