Çıldırtan mahkeme diyaloğları Bu kadarda olurmu demeyin ; İNSANI DUMURA UĞRATIYO AMA Okuyacaklarınız ayrıntılarıyla gerçek mahkeme tutanaklarıdır SORU : Doğum tarihiniz nedir? YANIT : 15 Temmuz SORU : Hangi sene? CEVAP : Her yıl SORU : Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu? CEVAP : Evet SORU : Peki ne şekilde etkiliyor? CEVAP : Olayları unutuyorum SORU : Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz? SORU : Sizinle yaşamış oğlunuz kaç yaşında? CEVAP : Ya 38 veya 35 Hangisi olduğunu hatırlamıyorum SORU : Ne kadardır sizinle yaşıyor? YANIT : 45 yıldır SORU : Kocanız uyandığı zaman, size söylediği birincil şey neydi? CEVAP : Bana ''Neredeyim ben, Canan?'' dedi SORU : Peki bu neden canınızı sıktı? YANIT : Çünkü benim adım Suzan SORU : Korna çaldınız mı? CEVAP : Kazadan daha sonra mı? SORU : Kazadan önce YANIT : Natürel; 10 yıl boyunca SORU : Kadının üç çocuğu vardı değil mi? YANIT : Evet SORU : Kaçı erkekti? YANIT : Hiçbiri SORU : Hiç kız çocuğu var mıydı? SORU : Merenlerin bodrum katına indiğini söylediniz CEVAP : Evet SORU : Benzer merenler yukarı çıkıyor muydu? SORU : Ilk evliliğiniz nasıl sona erdi? YANIT : Ölümle SORU : Ölen kimdi? SORU : Saldırganı tanım eder misiniz? YANIT : Orta boyluydu, sakalı vardı SORU : Kadın mıydı, erkek miydi? SORU : Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz? YANIT : Otopsi 1830 da başladı SORU : Adam ölüydü yok mi? YANIT : Yok, masada oturmuş, niçin üstünde otopsi yaptığımı merak ediyordu