iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
5 su bardağı cin
12 kg çilek
34 su bardağı toz şeker
1 çay kaşığı hindistancevizi rendesi
HAZIRLANIŞI
Çilekleri ezip bir kaba koyun Üzerine cini döküp, karıştırın Şeker ve hindistancevizi rendesini ilave edip iyice karıştırmaya devam edin Bu karışımı bir kavanoza koyup, kavanozun kapağını kapatın Karışımı sıcak bir ortamda yaklaşık iki ay dinlendirin Daha sonra kavanozun kapağını açtığınızda içindeki karışımı ince bir tülbet vasıtası ile süzün Tülbetin üzerinde kalan atıp, likörü diğer bir kavanoza aktarın
5 su bardağı cin
12 kg çilek
34 su bardağı toz şeker
1 çay kaşığı hindistancevizi rendesi
HAZIRLANIŞI
Çilekleri ezip bir kaba koyun Üzerine cini döküp, karıştırın Şeker ve hindistancevizi rendesini ilave edip iyice karıştırmaya devam edin Bu karışımı bir kavanoza koyup, kavanozun kapağını kapatın Karışımı sıcak bir ortamda yaklaşık iki ay dinlendirin Daha sonra kavanozun kapağını açtığınızda içindeki karışımı ince bir tülbet vasıtası ile süzün Tülbetin üzerinde kalan atıp, likörü diğer bir kavanoza aktarın