Çilekeş Gözaltı 1549248982 1549248982 cilekesgozalti5c57a9dab17fecilekesgozalti5c57a9dab17fe http:wwwbeyazkalpcomwpcontentuploads200802cilekes1Hatalı yolda kayboldu Doğrular hiç oldu içim dolu kaide kesti kolu Ölü dağlardan battal gazi Komiser olamaz kovalar mazi Dağda ovada acımasızlık var Sana da bana mabusta tek çare kapuska Apışma kel yapışma len karışma sen yoluma dışarı giden ben özgürsem Egemenlik kimde kalır rüşvet satın alır Paraya tapın yaraya bakın İnfaz ölümden sonrada var Emrindeki gelip yatın bende kaybolan her gencin adı Damağında kaldı iyilerin tadı örümcek ağında emilir canı Dönersek bu yoldan yerde kalır kanın Ödeşir mahşerde sihirbaz ve cadı kasten vefat etmek baskı geliyor sonuna kadar kahrolmaktan Direnene yollar gizli geliyor tutsak olmaktan Politikası ışık söndürür tavuk karası avukat haooh çarkı döndürür Yarasına tuz basılan hücresine asılan gardiyan kasılan hayran eden Kaşınma fakat yaşanma taşınmadan kaldır taşınmadan saldır yakınmadan Lolo yapan denyoları takip eder adam anneleri kalbi kanayan yara mahsus vefat etmek zorlama geliyor sonuna kadar kahrolmaktan Direnene yollar kuytu geliyor esir olmaktan Adil ve Cem için ÇilekekşşşşAdil ve Cem Çilekeeşşşş Fuat Ergin Çilekeeeşşş Batı Berlin Çilekeeeşşş Adil geldi Çilekeeeşşş Kolaylık verdi Çilekeeeşşş Sıktım eridi Çilekeeeşşş Yıktım derdi Çilekeeeşşş Aynı kanda rock ve rap yat sipere fuat ve Çilekeşşşş bile bile ölmek şiddet geliyor ardına kadar kahrolmaktan Direnene yollar dar geliyor esir olmaktan