iltasyazilim
FD Üye
Çilekli Antep Fıstıklı Parfe Tarifi İçin Malzemeler
*2 paket krem şanti
*1 su bardağı süt (krem şanti için)
*1 paket çikolata sosu
*1 5 su bardağı süt (çikolata sosu için)
*1 paket antep fıstıklı çikolata
*1 paket petibör bisküvi
*Yarım paket eti burçak
*15 adet ufak ufak doğranmış çilek
Çilekli Antep Fıstıklı Parfe Tarifi Yapılışı Krem şantiyi süt ile derin bir karıştırma kabına alıp mikser ile 3 dk çırpın İçine elimizle ufaladığımız bisküvileri ufak parçalara böldüğümüz çikolatayı ve dağranmış çilekleri ekleyip kaşıkla iyice karıştırıp streç film serdiğimiz kek kalıbına boşaltın üzerini düzelttikten sonra derin dondurucuda yaklaşık 2 saat dondurduktan sonra çıkarıp üzerine süt ile hazırlayıp soğuttuğumuz çikolata sosu ile servis edin Afiyet olsun (çikolata sosu biraz daha katı kıvamlı olsun diye ben 1 5 su bardağı ekledim)
*2 paket krem şanti
*1 su bardağı süt (krem şanti için)
*1 paket çikolata sosu
*1 5 su bardağı süt (çikolata sosu için)
*1 paket antep fıstıklı çikolata
*1 paket petibör bisküvi
*Yarım paket eti burçak
*15 adet ufak ufak doğranmış çilek
Çilekli Antep Fıstıklı Parfe Tarifi Yapılışı Krem şantiyi süt ile derin bir karıştırma kabına alıp mikser ile 3 dk çırpın İçine elimizle ufaladığımız bisküvileri ufak parçalara böldüğümüz çikolatayı ve dağranmış çilekleri ekleyip kaşıkla iyice karıştırıp streç film serdiğimiz kek kalıbına boşaltın üzerini düzelttikten sonra derin dondurucuda yaklaşık 2 saat dondurduktan sonra çıkarıp üzerine süt ile hazırlayıp soğuttuğumuz çikolata sosu ile servis edin Afiyet olsun (çikolata sosu biraz daha katı kıvamlı olsun diye ben 1 5 su bardağı ekledim)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.