Çilekli Aşk Pastası (10 Karakter) Malzemeler 4 Yumurta Sarısı 100 gr Tozşeker 50 gr Su 300 gr Çırpılmış Kremşanti 200 gr Süzme Yoğurt 4 Yaprak Jelatin (Buzlu suda 15 dakika bekletilmiş) 200 gr Çilek 2 Çorba Kaşığı Pudra Şekeri 2 Hazır Yürek Şekilli Pandispanya Süsleme İçin: 2530 Çilek Şekerlemesi, File Fıstık Yemeğin Tarifi Kremayı hazırlamak için; yumurta sarılarını mikserle çırpın Tozşeker ve suyu bir tencerede kaynatıp koyulaşınca ateşten alın Çırpılmış yumurta sarılarını yavaş yavaş şerbete ek edin Mikserle orta hızda 34 dakika daha çırpın Karışımı derin, çelik veya sırça bir kaba alıp süzme yoğurdu ek edin Buzlu suda beklettiğiniz jelatini hafif ateşte eritin ve sürekli karıştırarak kremaya ekleyin Çilekleri yıkayıp ayıklayın Pudra şekerini ekleyip robotta püre haline getirin Hazırladığınız jelatinli kremaya çilek püresi ve çırpılmış krem şantiyi ek edip tamamen karıştırın Pandispanyanın birini düz zemıne yerleştirip sağ tarafindan bir parça muhakkak Öteki pandispanyanın ise sol tarafinı belli (İki pandispanyanın kesik taraflarını birleştirince ikili bir yürek oluşacak) Her iki parçayı da enine keserek iki dilime ayırın Sağ tarafi kesilmiş pandispanya dilimini düz bir tepsiye alın Sol tarafi indirimli olanı birleştirerek ikili yürek şeklini oluşturun Üzerine çilekli kremayı 1 cm kalınlığında sürün Öteki pandispanya dilimlerini de benzer şekilde yerleştirerek kapatın Kalan krema ile pastanın üzerini ve yanlarını kaplayın Çilek şekerlemeleri ve file fıstıkla süsleyip buzdolabında iyice soğutun id