Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çilekli Ballı Cevizli Süt

Çilekli Ballı Cevizli Süt

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Çilekli Ballı Cevizli Süt Tarifi İçin Malzemeler

*1, 5 su bardağı süt
*56 adet çilek
*1 yemek kaşığı bal

Süslemek için;

*Ceviz içi
*Çilek

Çilekli Ballı Cevizli Süt Tarifi Yapılışı Sütümüzü, temizlenmiş çilekleri ve balı shakera koyup karıştırıyoruz yada blenderdan da geçirebilirsiniz Büyük bardaklardan iki ölç çıkıyor, üzerini çekilmiş ceviz içi ve çilekle süslüyoruz, görsel ve tat olarak sizi etkileyecek bir içecek, afiyet olsun, sevgilerimle

Similar threads

Çilekli Ballı Kuplar Tarifi İçin Malzemeler *2 5 su bardağı süt *3 yemek kaşıgı bal *2 yemek kaşığı buğday nişastası *1 kaşık un *1 tatlı kaşığı sade krem şanti *1 tane vanilya *Yarım paket labne peyniri Arası için *Önceden kalan pandispanya ya da kek Üzeri için *Orman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Hindistan Cevizli Çilekli Pasta Tarifi İçin Malzemeler *Hazır pasta tabanı( kekini kendinizde yapabilirsiniz benim çilek canavarı bir oğlum olduğu için acele ye getirdik kekimizi hazır kullandık) *Pasta kreması *Hindistan cevizi *Çilek *Krem santi *Süt Hindistan Cevizli Çilekli Pasta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Ballı Cevizli Meyve Cup Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kg çilek *Yarım kg kayısı *Yarım kg muz *Yarım kg kivi *3 yemek kaşığı bal *250 gr ceviz içi ya da fındık, isteğe bağlı Kreması için: *Krem şanti (Dr oetker paketi kullandım ben, paketin arkasında yazıldığı gibi uygulayın)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Cevizli Ballı Muzlu Süt Tarifi İçin Malzemeler *2 adet muz *1 tatlı kaşığı bal *4 ceviz *2 su bardağı süt Cevizli Ballı Muzlu Süt Tarifi Yapılışı Merhabalar, size bugün çocuklarımız için çok besleyici, oldukça basit bir içecek tarifi vereceğim Benim oğlum bal ve ceviz pek sevmiyor, o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Çilekli Kup Tarifi İçin Malzemeler *1 paket vanilyalı puding *3 su bardağı süt Çilek jölesi için; *10 15 adet çilek *4 yemek kaşığı şeker *2 kaşık su Süslemek için; *Çilek Çilekli Kup Tarifi Yapılışı Pudingi 3 bardak su ile pişiriyoruz Çilek jölesi için çilekleri doğrayıp bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt