iltasyazilim
FD Üye
*
Çilekli Çabuk Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*Hazır pandispanya
Kreması için;
*1 litre süt
*4 çorba kaşığı tepeleme un
*6 yemek kaşığı tepeleme toz şeker
*1 yumurta sarısı
*1 paket vanilya
*1 paket orman meyveli krem şanti
*Rulokat
Üzeri için;
*Çilek ve 4 yemek kaşığı şeker
Çilekli Çabuk Pasta Tarifi Yapılışı Önce krema hazırlayın Vanilya hariç tüm malzemeyi bir tencereye koyun ve kaynayana kadar karıştırın altını kapattıktan sonra vanilyayı ekleyin ve kabuk tutmaması için ara ara karıştırarak soğumaya bırakın*Çilekleri ikiye bölüp üzerine toz şekeri ekleyip yaklaşık on on beş dakika pişirin ve soğumaya bırakın soğudukça reçel kıvamında yoğun bir kıvamı olacak*Pandispanyanın alt tabanını kelepçeli kabin içine yerleştirin üzerine soğuyan kremanın yarısını dökün Kalan pandispanyayı da onun üzerine koyun Krem şantiyi 1 çay bardağı sütle hazırlayıp kalan kremayla karıştırıp onunda yarısını ayırın Pandispanyanın üzerine dökün ve buzdolabında yaklaşık 2 saat bekletin Sonra çıkarıp kelepçeli kabinizdan çıkarın Kalan kremayı pastanızın kenarlarına sürüp rulokatla süsleyin Son olarak çilekli sosu üzerine dökün ve buzdolabında krema tam olarak soğuyana kadar bekletin yaklaşık 4 saat Afiye olsun
Çilekli Çabuk Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*Hazır pandispanya
Kreması için;
*1 litre süt
*4 çorba kaşığı tepeleme un
*6 yemek kaşığı tepeleme toz şeker
*1 yumurta sarısı
*1 paket vanilya
*1 paket orman meyveli krem şanti
*Rulokat
Üzeri için;
*Çilek ve 4 yemek kaşığı şeker
Çilekli Çabuk Pasta Tarifi Yapılışı Önce krema hazırlayın Vanilya hariç tüm malzemeyi bir tencereye koyun ve kaynayana kadar karıştırın altını kapattıktan sonra vanilyayı ekleyin ve kabuk tutmaması için ara ara karıştırarak soğumaya bırakın*Çilekleri ikiye bölüp üzerine toz şekeri ekleyip yaklaşık on on beş dakika pişirin ve soğumaya bırakın soğudukça reçel kıvamında yoğun bir kıvamı olacak*Pandispanyanın alt tabanını kelepçeli kabin içine yerleştirin üzerine soğuyan kremanın yarısını dökün Kalan pandispanyayı da onun üzerine koyun Krem şantiyi 1 çay bardağı sütle hazırlayıp kalan kremayla karıştırıp onunda yarısını ayırın Pandispanyanın üzerine dökün ve buzdolabında yaklaşık 2 saat bekletin Sonra çıkarıp kelepçeli kabinizdan çıkarın Kalan kremayı pastanızın kenarlarına sürüp rulokatla süsleyin Son olarak çilekli sosu üzerine dökün ve buzdolabında krema tam olarak soğuyana kadar bekletin yaklaşık 4 saat Afiye olsun