iltasyazilim
FD Üye
2 paket eti burçak bisküvi
50 gram tereyağı
1 paket kremşanti
200 ml süt
200 gram lor peyniri
1 paket limon veya muz aromalı jöle
180 ml su (sıcak)
200 gram çilek (dilimlenmiş)
1 paket çilek aromalı jöle
Bisküvileri iyice ufalanıncaya kadar robottan geçirin Isıtılmış tereyağına katıp, özleşene kadar karıştırın Bisküvili karışımı 25 cm çapında yağlanmış kelepçeli kalıba yayın, üzerini bastırarak iyice sıkılaştırın
Kremşantiye sütü karıştırarak katın ve kar gibi oluncaya kadar çırpın Lor peynirini ilave edip, krema kıvamına gelinceye kadar tekrar çırpın Limon veya muz jölesini sıcak suda eritip lorlu karışıma katın ve 23 dakika çırpıp, kalıptaki bisküvilerin üzerine yayın En az 2 saat buzdolabında dinlendirin
Çilekleri, lorlu krema üzerine sıralayın Çilek jölesini paketin üzerideki tarife göre hazırlayın, çileklerin üzerine gezdirip, en az bir saat buzdolabında dinlendirin Dilimleyerek servis yapın
50 gram tereyağı
1 paket kremşanti
200 ml süt
200 gram lor peyniri
1 paket limon veya muz aromalı jöle
180 ml su (sıcak)
200 gram çilek (dilimlenmiş)
1 paket çilek aromalı jöle
Bisküvileri iyice ufalanıncaya kadar robottan geçirin Isıtılmış tereyağına katıp, özleşene kadar karıştırın Bisküvili karışımı 25 cm çapında yağlanmış kelepçeli kalıba yayın, üzerini bastırarak iyice sıkılaştırın
Kremşantiye sütü karıştırarak katın ve kar gibi oluncaya kadar çırpın Lor peynirini ilave edip, krema kıvamına gelinceye kadar tekrar çırpın Limon veya muz jölesini sıcak suda eritip lorlu karışıma katın ve 23 dakika çırpıp, kalıptaki bisküvilerin üzerine yayın En az 2 saat buzdolabında dinlendirin
Çilekleri, lorlu krema üzerine sıralayın Çilek jölesini paketin üzerideki tarife göre hazırlayın, çileklerin üzerine gezdirip, en az bir saat buzdolabında dinlendirin Dilimleyerek servis yapın