Çilekli Gönlü Ferah Tarifi Resimli yapılışı meleklere özel Resimli Çilekli Gönlü Ferah Tarifi Çilekli Gönlü Ferah Nasıl Yapılır Çilek sever misiniz, bilmiyorum lakin eminim çileğin faydaları hakkında bilginiz olsaydı çoık severdinizcilekligonluferahtarifiresimliyapilisimeleklereozel5c4f1039ac1a2alt Ben de çilek severler için ve emrindeki fakat kendim için de bu yazımızda çilekli gönlü ferah tarifi sunmak istiyor ve öbür lezzetler arayan bütün arkadaşlarıma işte çilekli gönlü ferah yapılışı burada diyorum! 1548685365 1548685365 cilekligonluferahtarifiresimliyapilisimeleklereozel5c4f1039e5855cilekligonluferahtarifiresimliyapilisimeleklereozel5c4f1039e5855 cilekligonluferahtarifiresimliyapilisimeleklereozel5c4f1039e5855 Çilekli Gönlü Ferah İçin Malzemeler: 1 pkızarmış ekmek 1 su bardağı toz Şeker 1 su bardağı su Kreması için: 4 su bardağı süt 2 Çorba kaşığı un 1 Çorba kaşığı nişasta 1 yumurta sarısı 1 su bardağı toz Şeker 1 tatlı kaşığı Vanilya Krem şantisi için: 1 poşet kremşanti id yarım kgçilek Çilekli Gönlü Ferah Yapılışı: Tatlının kreması için; tencereye malzemeleri alarak göz göz olana dek pişirin bir de karameli düzenlemek için1 su bardağı toz şekeri tavaya alın Rengi kararınca üzerine 1 su bardağı su ilave edin Şeker kendini bırakıncaya dek kaynatın Karamelin ilk sıcaklığı çıkınca bir fırın kabına dizilmiş olan kızarmış ekmeklerin üstüne gezdirerek adamakıllı ıslanmasını sağlayın daha sonra üstüne çilek püresi yayınlama püreden derhal daha sonra hazırlamış olduğunuz muhallebiyi de yayınlama ve üzerini köpürtülmüş krem şanti ile sıvayın En son üzerini çilek ile süsleyerek birkaç saat dolapta beklettikten sonra servis edin