Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çilekli Limonata (Buz Gibi)

Çilekli Limonata (Buz Gibi)

Similar threads

Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1012 tane iri çilek *4 adet limonun suyu *1 çorba kaşığı bal *3 çorba kaşığı toz şeker *İçme suyu Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Su hariç bütün malzemeler blenderda pürüzsüz bir hal alana kadar yüksek hızda karıştırdım Çilekli karışımı büyükçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Buz Gibi Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1 kase donmus çilek *1 adet dondurulmuş limon *Yarım su bardağı şeker *1, 5 litre su Buz Gibi Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Artık yaz geldi ve serin bir şeyler yapma zamanı diye düşündüm size 1, 5 litre limonata hazırladım Dondurulmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler *2 adet limon *1 büyük kase çilek *Bal yada toz şeker(istediğiniz miktarda) *6 su bardağı su Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Tüm malzemeler milkshake makinesi veya rondoya konup karıştırılır Ardından süzgeçte limonun kabuklarından arındırılır sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler İftara soğuk buz gibi Çilekli Limonata *34 limon *1 kase çilek *2 çay bardağı şeker Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Limon kabuklarını rendeleyip 1 çay bardağı şekerle ovarak aromasını alması için bekletelim Çilekleri blendera alalım üzerine bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Klasik Ve Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler *3 Limon *6 yemek kaşığı şeker *1, 5 litre su *10 adet çilek *Nane yaprağı Klasik Ve Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Limonları yıkayın ve kabuklarını rendenin ince kısmı ile rendeleyin Rendelenmiş limon kabuklarına şeker ilave edin ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt