Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çilekli Limonata Tarifi

Çilekli Limonata Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler

*1012 tane iri çilek
*4 adet limonun suyu
*1 çorba kaşığı bal
*3 çorba kaşığı toz şeker
*İçme suyu

Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Su hariç bütün malzemeler blenderda pürüzsüz bir hal alana kadar yüksek hızda karıştırdım
Çilekli karışımı büyükçe bir sürahiye aldım hoş blender haznesinde de kalsa olurdu ama sunum önemli
Çilekli karşıma tek tek 4 bardak su ekledim ama her bardakta tadına baktım ve çocukların damak tadına göre eklemeye devam ettim
Buzla servis yapılırsa çok daha iyi olur ama bizde buz çocuk engeline takıldı Buz artık yaza

Similar threads

Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler *300350 gram çilek *3 adet limon *Yarım su bardağı toz şeker *1 litre su * Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Çileklerin saplarını kesin ve yıkayıp blendere alın*Limonların suyunu sıkın ve çileklerin üzerine ilave edin*Son olarak toz şekeri ve 1 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Çilekli Limonata Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *350 gram çilek *3 adet limon *Yarım su bardağı toz şeker *1 litre su * Çilekli Limonata Yapımı Tarifi Yapılışı Çileklerin saplarını kesin ve yıkayıp blendere alın Limonların suyunu sıkın ve çileklerin üzerine ilave edin Son olarak toz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler İftara soğuk buz gibi Çilekli Limonata *34 limon *1 kase çilek *2 çay bardağı şeker Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Limon kabuklarını rendeleyip 1 çay bardağı şekerle ovarak aromasını alması için bekletelim Çilekleri blendera alalım üzerine bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Klasik Ve Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler *3 Limon *6 yemek kaşığı şeker *1, 5 litre su *10 adet çilek *Nane yaprağı Klasik Ve Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Limonları yıkayın ve kabuklarını rendenin ince kısmı ile rendeleyin Rendelenmiş limon kabuklarına şeker ilave edin ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1012 tane orta boy çilek *1 tane bütün limon *8 kaşık toz şeker ( isteğe göre azaltıp çoğaltabilirsiniz ) *45 bardak su Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Çilekleri yıkayıp sürahimize koyuyoruz Limonu iyice yıkayıp kabukları ile birlikte 4 e bölüp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt