Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çilekli Meyve Püresi

Hoş geldin! Mami123 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Çilekli Meyve Püresi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çilekli Meyve Püresi Tarifi İçin Malzemeler

*1 tatlı kaşığı pirinç unu
*Yarım çay bardağı su
*Organik bahçe çileği 67 adet
*56 adet bebe bisküvisi

Çilekli Meyve Püresi Tarifi Yapılışı Cezveye suyumuzu alıyoruz, kısık ateşte pirinç unumuzu ilave ediyoruz Topaklanmaması için karıştırıyorum, kıvam alınca ocağı kapatıyoruz Blender edeceğimiz kaseye yada kaba temizlenip yıkanmış çileklerimizi koyuyoruz Üzerine soğumuş pirinç unlu karışımı ekliyoruz Bebe bisküviyi de ekleyip blender edip hazırlıyoruz, tabi çilek alerjisi yoksa verebilirsiniz öncelikle bebeğinize 1 gün sadece çilek verin, alerji yapıp yapmadığını anlamak için Kızıma yapmadığı için veriyorum çok severek yiyiyor, ablasında da yapmamıştı ona da yapıp yedirirdim Gerçi şimdide kardeşiyle yine severek yiyorlar Bahçede çilek olduğu sürece yapıp yedirmeye çalışıyorum, hormonlu meyve vermiyorum, çünkü artık ne oldukları belli değil neyse : ) Afiyet olsun göbüşlere

858,501Konular
982,605Mesajlar
30,361Kullanıcılar
moetiSon üye
Üst Alt