iltasyazilim
FD Üye
Çilekli muslu pay tarifi için malzemeler
Bisküvili tabanı için
2 su bardağı ince çekilmiş kakaolu bisküvi
2 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
Mus dolgusu için
1 su bardağı sürülebilir çikolata
Yarım su bardağı krema
Üzeri için
8~10 çilek
15 su bardağı krema
Yarım su bardağı pudra şekeri
Rendelenmiş bitter çikolata
Çilekli muslu pay hazırlanışı
Bisküvili taban için bisküvileri rondoda çekin Şeker ve tereyağını ekleyip karıştırın Yağlanmış ve un serpilmiş küçük tart kalıplarına alıp elinizle iyice bastırın Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin Izgara tel üzerine alarak soğumaya bırakın Mus dolgusu için sürülebilir çikolata ve kremayı karıştırın Soğuyan tabanınızın üzerine sürüp en az 2 saat buzdolabında bekletin Üzerini doğranmış çilekle kaplayın Pudra şekeri ve kremayı mikserle çırpın Musun ortasına çikolatalı kısım gözükecek şekilde dökün Doğranmış çilek ve rendelenmiş çikolata ile süsleyerek servis yapın
Bisküvili tabanı için
2 su bardağı ince çekilmiş kakaolu bisküvi
2 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
Mus dolgusu için
1 su bardağı sürülebilir çikolata
Yarım su bardağı krema
Üzeri için
8~10 çilek
15 su bardağı krema
Yarım su bardağı pudra şekeri
Rendelenmiş bitter çikolata
Çilekli muslu pay hazırlanışı
Bisküvili taban için bisküvileri rondoda çekin Şeker ve tereyağını ekleyip karıştırın Yağlanmış ve un serpilmiş küçük tart kalıplarına alıp elinizle iyice bastırın Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin Izgara tel üzerine alarak soğumaya bırakın Mus dolgusu için sürülebilir çikolata ve kremayı karıştırın Soğuyan tabanınızın üzerine sürüp en az 2 saat buzdolabında bekletin Üzerini doğranmış çilekle kaplayın Pudra şekeri ve kremayı mikserle çırpın Musun ortasına çikolatalı kısım gözükecek şekilde dökün Doğranmış çilek ve rendelenmiş çikolata ile süsleyerek servis yapın