Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çilekli, Muzlu Parfe

Çilekli, Muzlu Parfe
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çilekli, Muzlu Parfe Tarifi İçin Malzemeler

*15 adet muz
*56 adet çilek
*1 buçuk paket ya da
*2 paket petibör bisküvi
*2 paket krem şanti
*1,5 su bardağı süt
*Çikolata sos

Çilekli, Muzlu Parfe Tarifi Yapılışı
Öncelikle 2 poşet krem şantiyi, bir buçuk su bardağı süt ile çırpıyoruz ve buzdolabında 1 saat bekletiyoruz Daha sonra derin bir kaba ufak ufak kırarak bisküvilerimizi koyuyoruz, ben bir buçuk paket kullanıyorum Daha sonra kremşantimizi ekliyoruz ve karıştırıyoruz Muzlarımızı ve çileklerimizi minik minik doğruyoruz ve tekrar karıştırıyoruz Daha sonra borcamımıza streç film seriyoruz ve üzerine ince doğranmış çileklerimizi diziyoruz Üzerine karışımımızı döküyoruz ve streç filmimizi bağlıyoruz İşlemler tamamlandıktan sonra buzluğa kaldırıyoruz 23 saat bekletiyoruz Çıkardıktan sonra üzerini çikolata sos ile süslüyoruz Ben hazır çikolata sosu kullanıyorum Şimdiden afiyet olsun

Similar threads

Çilekli Parfe Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *2 paket krem şanti *1, 5 su bardağı süt *1, 5 paket petibör bisküvi *1 kase dolusu ayıklanmış ve yıkanmış çilek Üzeri için; *1 paket çikolata sosu *Süt Çilekli Parfe Yapımı Tarifi Yapılışı Krem şantiyi süt ile çırpalım Çileklerimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Çilekli Muzlu Parfe Tarifi İçin Malzemeler *2 poşet krem şanti *1 su bardağı soğuk süt *1 kase fındık *1 çay bardağı damla çikolata *2 paket ülker petibor bisküvi *1 kase çilek *1 adet muz Çilekli Muzlu Parfe Tarifi Yapılışı Öncelikle bir bardak süt ile 2 poşet krem şanti hazırlanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
* Muzlu Çilekli Parfe Tarifi İçin Malzemeler *2 5 paket eti kakaolu bisküvi *2 paket krem şanti *1 su bardağı süt *2 su bardak çilek *2 tane muz Üzeri için; *Hazır meyveli sos Muzlu Çilekli Parfe Tarifi Yapılışı Öncelikle krem şantiyi bir su bardağı süt ile karıştırın Ayrı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Çilekli Muzlu Parfe Tarifi İçin Malzemeler 2 paket petibör bisküvi 2 adet muz 500 gram çilek 1 poşet hazır pasta kreması (Krem şanti de olur) 1, 5 su bardağı süt İsteğe göre kuruyemiş (ceviz, fındık, fıstık ) Üzeri için; Eritilmiş Çikolata Çilek Kuruyemiş Çilekli Muzlu Parfe Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Çilekli Parfe (Yaz Tatlısı) Tarifi İçin Malzemeler *1 paket petibör bisküvi *2 paket krem şanti *2 buçuk su bardağı süt(krem şanti için) *1012 kaşık ceviz veya fındık *2025 adet çilek Çilekli Parfe (Yaz Tatlısı) Tarifi Yapılışı Bisküvileri elimizle çok ufak olamayacak şekilde kırıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt